Press ESC to close

Mega Millions-jackpotten närmar sig miljardgränsen

Källa: Upi

Mega Millions lotteriet har än en gång fått spelare över hela världen att hålla andan. Efter den senaste dragningen, där ingen spelare lyckades matcha de vinnande numren, har jackpotten stigit till hisnande 977 miljoner dollar. Detta placerar den nuvarande potten som den sjätte största i lotteriets historia.

Under tisdagens dragning förblev de vita bollnumren 24, 46, 49, 62 och 64 samt Mega-bollen 7 utan match. Detta innebär att jakten på den enorma vinsten fortsätter, och spänningen ökar inför nästa dragning.

Intressant nog har Mega Millions redan delat ut två priser som överstiger 1 miljard dollar under 2023, med den största vinsten på 1,602 miljarder dollar som gick till en lycklig vinnare i Florida. Trots att huvudvinsten inte har gått ut sedan den 8 december, har det funnits över 23,6 miljoner vinnande biljetter på de lägre prisnivåerna, enligt en rapport från UPI.

Samtidigt har Powerball, USA:s andra stora lotteri, en uppskattad jackpot på 687 miljoner dollar inför onsdagens dragning, vilket ytterligare bidrar till lotterifebern som sveper över nationen. Med sådana summor på spel, håller både rutinerade spelare och nykomlingar tummarna för att deras nummer ska vara de nästa vinnande kombinationerna.

Mega Millions-jackpotter: En historisk översikt

Mega Millions har skapat multimiljonärer sedan 2003, med en mångfald av vinnare från olika delstater. Jackpotbeloppen varierar enormt, från 20 miljoner till den rekordhöga 1,602 miljarder dollar.

  • Största jackpot: 1,602 miljarder dollar (Augusti 2023)
  • Minsta jackpot: 20 miljoner dollar (April 2023)
  • Diversitet bland vinnare: Representanter från minst 18 olika delstater
  • Jackpotfördelning: Från 20 miljoner till över en miljard dollar
  • Senaste rekordvinsten: En vinst på 977 miljoner dollar närmar sig utbetalning

Med en fortsatt växande jackpot och en historik av spektakulära vinster, håller Mega Millions-spelare världen över andan i väntan på nästa dragning. Vem blir den nästa att skriva in sig i denna rika historik av livsförändrande ögonblick?

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.