Press ESC to close

Mega Millions-jackpotten når historisk summa

”Illinois Lottery” bekräftar att Mega Millions-jackpotten har nått en svindlande summa på 650 miljoner dollar, vilket placerar den som den sjunde största i lotteriets historia.

Enligt WMBD har den senaste storvinsten på 395 miljoner dollar delats av två lyckliga vinnare i Kalifornien. Detta kommer efter att en ensam spelare i Florida för sju månader sedan tog hem den rekordstora jackpotten på 1,6 miljarder dollar.

För att stötta framtida vinnare ger ”Illinois Lottery” ut tre viktiga råd: signera din lott på baksidan, sök professionell rådgivning inom finans och juridik, och kontakta lotteriets hotline för att arrangera ett privat möte för att motta din vinst.

Mega Millions drar vinnande nummer varje vecka på tisdagar och fredagar klockan 22:00. Spänningen stiger inför nästa dragning där någon kanske blir den nästa multimiljonären.

Mega Millions-jackpottar slår rekord

Mega Millions-lotteriet har genom åren delat ut enorma jackpottar, med den största på otroliga 1,537 miljarder dollar år 2018. Vinnarna har varit spridda över olika delstater, och en del har valt att förbli anonyma.

  • Största jackpott: $1,537 miljarder (2018)
  • Senaste storvinster:
  • $1,348 miljarder (Januari 2023)
  • $1,337 miljarder (Juli 2022)
  • $1,050 miljarder (Januari 2021)
  • Utbetalningsalternativ: Kontant eller som livränta
  • Säkerhetsåtgärder: Stränga åtgärder för att förhindra bedrägerier

Med en historia av flera miljardvinster, erbjuder Mega Millions både spänning och livsförändrande möjligheter för lyckliga vinnare. Lotteriet fortsätter att vara en dröm för många, med resurser och stöd för ansvarsfullt spelande.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.