Press ESC to close

Mega Millions-jackpotten når historisk summa

Källa: 710keel

Jackpottfebern stiger i Louisiana och Texas där biljettförsäljningen för de populära lotterispelen Powerball och Mega Millions ökar kraftigt. Enligt en rapport från 710keel.com har Mega Millions-jackpotten nu nått en svindlande summa på 792 miljoner dollar, vilket gör den till den tionde största jackpotten i USA:s historia.

”Det fanns ingen stor vinnare i Mega Millions-dragningen tisdag kväll, så det betyder att priset klättrar till 792 miljoner dollar för fredagskvällens dragning,” meddelar artikelkällan från 710keel.com. Denna enorma summa har lett till en markant ökning av biljettförsäljningen i de nämnda delstaterna.

Powerball är inte långt efter i jackpottstorlek. ”Och Powerball-dragningen för i morgon kväll är värd 600 miljoner dollar,” tillägger artikelkällan. Dessa två lotterier har historiskt sett delat ut några av de största vinsterna i världen, med den allra största Powerball-vinsten på hela 2,04 miljarder dollar som gick till en lycklig vinnare i Kalifornien.

Det är inte ovanligt att dessa gigantiska jackpottar delas mellan flera vinnare över olika stater, vilket har varit fallet med några av de största priserna genom tiderna. Med sådana rekordsummor på spel fortsätter spänningen och drömmarna om den livsförändrande vinsten att locka fler spelare till lotteriombuden.

Mega Millions: Historiska jackpottar

Mega Millions-lotteriet har en imponerande historia av stora jackpottvinster, med den största någonsin på 1,537 miljarder dollar år 2018. Spelet är känt som ett av de mest lukrativa lotterierna i USA.

  • Största jackpott: 1,537 miljarder dollar (2018)
  • Signifikanta jackpottar: Flera genom åren
  • Status: Ett av de största lotterierna i USA

Med en nuvarande jackpott på 792 miljoner dollar fortsätter Mega Millions att skriva historia och förändra liv. Drömmen om den stora vinsten lever starkt bland lotterispelare över hela landet.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.