Press ESC to close

Mediterranean Poker Party lockar med miljonprispott

Mediterranean Poker Party (MPP) gör comeback med en prispott som få kan motstå. Mellan den 2 och 12 maj 2024 kommer pokerspelare från hela världen att samlas på Merit Royal Diamond and Spa i norra Cypern för att delta i en rad spännande turneringar.

”Doron Ziony”, affärsutvecklingsdirektör för DTD Events, till ”Gambling Insider”: ”Vi har gjort några justeringar i schemat och vi är glada att se den nya Online Flight till MPP på GG Poker Network som erbjuder spelare chansen att kvalificera sig för både MPP Main Event och EAPT Grand Final i ett svep.”

Huvudattraktionen, MPP Main Event, som pågår från 6 till 12 maj, har en garanterad prispott på hela 5 miljoner dollar. För de som drömmer om att delta, erbjuder GG Poker Network online-satelliter som en väg till stordåd.

”Songul Bekem”, ordförande för Merit Poker, uttrycker sin tillfredsställelse över det nya upplägget till ”Gambling Insider”: ”Schemat för MPP ser fantastiskt ut och vi är mycket nöjda med att se utbudet av kvalifikationsalternativ. Som alltid strävar vi efter att ge kunderna chansen att kvalificera sig för evenemang till en bråkdel av kostnaden genom live mega-satelliter.”

Förutom huvudevenemanget finns det flera paket som spelare kan lägga vantarna på, inklusive ett ’Flight to MPP’-paket för 10 000 dollar och ett paket för 5 300 dollar som inkluderar Luxon Pay Mystery Bounty och EAPT Grand Final. Med dessa paket kan deltagare säkra både boende och turneringsinträde, vilket gör det enklare att planera sin pokerresa.

Med ett sådant upplägg är det tydligt att MPP 2024 kommer att bli en fest för pokerentusiaster, komplett med chansen att vinna stort och uppleva spänningen i ett av spelvärldens mest eftertraktade evenemang.

Medelhavets Pokerfest 2024: Spelschema och Höjdpunkter

Mediterranean Poker Party 2024 återvänder till Merit Royal Diamond and Spa i norra Cypern, med en prispott som garanterat lockar. Mellan 2 och 12 maj är det dags för kortkonstnärer att visa sina färdigheter.

  • Datum för evenemanget: 2–12 maj 2024
  • Huvudevenemang: MPP Main Event med en garanterad prispott på $5 miljoner
  • Kvalificeringsalternativ: Online-satelliter via GG Poker Network; ’Flight to MPP’-paket för $10 000 och $5 300
  • Tidigare vinnare: Hannes Jeschka (Main Event) och Tony G (MPP High Roller) i september 2022

En spännande blandning av high-stakes turneringar och lyxiga paketerbjudanden gör detta till en pokerhändelse du inte vill missa. Med möjligheter att kvalificera sig online eller via exklusiva paket, är MPP 2024 en fest för både nybörjare och proffs.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.