Press ESC to close

Lottoförlorare blev miljonärer efter nära miss

Källa: Thesun

Ett par från Barnsley, Terry och Kay, upplevde nyligen en livsförändrande händelse när de vann 1 miljon pund på lotto, men de var ett hårstrå från att förlora allt på grund av ett enkelt misstag. Terry hade glömt sin lott på disken i postkontoret, men lyckades få tillbaka den tack vare en uppmärksam butiksbiträde.

Sedan deras stora vinst har paret spenderat upp till fyra månader per år på att resa jorden runt, vilket inkluderat äventyr som att simma med delfiner i Mexiko och uppleva New York City från en helikopter. Deras nyvunna rikedom har även möjliggjort en lyxig kryssning i Karibien och en omfattande renovering av deras hem i South Yorkshire.

Kay, som tidigare arbetat som företagsadministratör, har tagit en paus från arbetslivet för att njuta av resorna. Hon planerar dock att återvända till sin karriär nästa år efter en sista resa till Teneriffa och en kryssning till Jamaica. ”Det här vinsten har verkligen förändrat våra liv för alltid, inklusive möjligheten det har gett oss att resa runt i världen,” säger Kay till The Mirror.

Terry delar med sig av den emotionella påverkan vinsten har haft på dem: ”Att tänka på det samtalet – och att lyssna tillbaka på det idag – ger oss fortfarande gåshud – och om jag ska vara ärlig, tårar i våra ögon också!” enligt The Mirror.

Lyxkryssning i Karibien: Prisöversikt 2024

I en värld av eskalerande resekostnader förblir drömmen om en lyxkryssning i Karibien stark. År 2024 förväntas priset för en sådan upplevelse ligga mellan 25 000 och 50 000 SEK per person.

  • Genomsnittligt prisintervall: 25 000 – 50 000 SEK per person
  • Prisvariationer: Beroende på kryssningslinje, varaktighet och inkluderade bekvämligheter
  • Kabinval och aktiviteter: Påverkar kostnaden betydligt
  • All-inclusive-paket: Erbjuds av lyxiga kryssningslinjer till högre priser

Lyxkryssningar erbjuder en exklusiv upplevelse med allt från gourmetmat till privat balkong. Kostnaden reflekterar en hög standard av komfort och service.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.