Press ESC to close

Lotterivinst på över en halv miljon dollar i Texas

Källa: Cw33

En invånare i Fort Worth har kammat hem storvinsten i Texas Two Step Lottery, med en summa på hela $525,000. Den lyckosamma lotten såldes på Wal-Mart Fuel Center #2834 beläget på Golden Triangle Blvd.

De vinnande numren i dragningen den 18 april var 1-16-17-23-17. Texas Lottery framhåller vikten av att vinnare gör anspråk på sin vinst inom en tidsram på 180 dagar. ”Biljetter måste göras anspråk på senast 180 dagar efter dragningens datum,” meddelar Texas Lottery till KDAF.

Detta är en påminnelse till alla lottspelare att kontrollera sina biljetter och säkerställa att de inte missar en potentiell förmögenhet.

Texas Two Step Lottery: Jackpotodds och statistik

Texas Two Step Lottery lockar spelare med chansen att vinna jackpotten genom att matcha fyra nummer plus ett bonusnummer. Oddsen att vinna står på 1 på 1 832 600.

  • Jackpotodds: 1 på 1 832 600
  • Nummeromfång: 1-35
  • Bonusboll: 1-35
  • Vanligaste numren: Tillgängliga för analys
  • Prisfördelning: Översikt tillgänglig

Med statistik över de mest dragna numren och prisfördelningen erbjuder lotteriet insikter som kan vägleda spelare i deras val. Jämfört med andra lotterispel, ger Texas Two Step en unik balans av vinstchanser och utdelning.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.