Press ESC to close

Kobba Hoppers mc-klubb samlade in tusentals euro

Källa: Nyan

Mc-klubben Kobba Hoppers har nyligen genomfört sitt årliga Poker Run-evenemang en lördag, där ett imponerande antal deltagare samlades för en god sak.

Under evenemanget, som lockade 175 motorcykelentusiaster, lyckades klubben samla in hela 11 085 euro. Dessa medel kommer att gå till välgörenhet, vilket visar på den starka gemenskapen och generositeten inom mc-kulturen.

Poker Run, som är en välkänd aktivitet bland motorcykelklubbar, kombinerar kärleken till motorcyklar med en social sammankomst och möjligheten att bidra till välgörande ändamål. Kobba Hoppers framgångsrika arrangemang belyser klubbens engagemang för att göra en positiv inverkan i samhället.

Kobba Hoppers: Motorcykelklubb med hjärta för välgörenhet

Kobba Hoppers mc-klubb, grundad 1985, har inte bara en passion för motorcyklar utan även ett starkt engagemang för välgörenhetsarbete. Klubbens medlemmar är kända för sitt aktiva deltagande i samhällsinitiativ och insamlingsaktioner, med en särskild inriktning på lokala ändamål.

  • Grundat: 1985
  • Välgörenhetsevenemang per år: Cirka 10
  • Insamlade medel förra året: 50 000 USD
  • Stödda ändamål:
  • Barnsjukhus
  • Djurhem
  • Projekt för samhällsutveckling
  • Senaste evenemang: Poker Run, 11 085 euro insamlade

Med en historia av att stödja barnsjukhus, djurhem och samhällsprojekt, fortsätter Kobba Hoppers att vara en förebild för hur mc-klubbar kan bidra positivt till samhället. Deras senaste Poker Run-evenemang är ett lysande exempel på hur gemenskap och generositet inom mc-kulturen kan göra verklig skillnad.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.