Press ESC to close

Jovan Kenjic triumferar i Mediterranean Poker Party High Roller

Källa: Pokernews

Pokerspelaren Jovan Kenjic har säkrat titeln i $10,400 Mediterranean Poker Party High Roller, en bedrift som han beskriver som en ”engångshändelse i livet”. Kenjic, som nyligen placerade sig på fjärde plats i EPT Monte-Carlo, lyckades denna gång ta hem förstapriset på $365,000 efter att ha besegrat 159 andra deltagare.

I den avgörande matchen ställdes Kenjic mot Aleksandr Kirichenko, som efter en intensiv kamp slutade på en hedrande andraplats med en vinst på $250,000. Kenjics förmåga att navigera i spelets psykologiska djup, med skickliga bluffar och en näsa för att avslöja motståndarnas bluffar, var avgörande för hans framgång.

”’Att vinna en live-turnering i poker är en engångshändelse i livet'”, säger Jovan Kenjic till PokerNews. Han reflekterar över sin prestation och jämför den med sin tidigare turnering i Monte-Carlo där han inte hade samma tur med all-ins. ”’Idag vann jag all-ins och i Monte-Carlo förlorade jag, i grund och botten är det så'”, tillägger Kenjic.

Efter två framstående prestationer på pokerturneringar står Kenjic inför valet att antingen fortsätta sitt spel online och fördjupa sina studier av spelet eller att bege sig till spelmetropolen Las Vegas. Med en prispott som nu överstiger €700,000 har Kenjic etablerat sig som en kraft att räkna med på den internationella pokerscenen.

Jovan Kenjic: Pokerprofil och karriärstatistik

Jovan Kenjic, en professionell pokerspelare, har med sin senaste triumf i Mediterranean Poker Party High Roller bekräftat sin position i pokervärlden. Hans karriär präglas av skicklighet och en imponerande förmåga att läsa spelet.

  • Namn: Jovan Kenjic
  • Yrke: Professionell pokerspelare
  • Framstående Vinster: $365,000 i Mediterranean Poker Party High Roller
  • Karriärprestationer: Flera högprofilerade turneringsframgångar
  • Totala Vinster: Överstiger €700,000
  • Antal Deltagna Turneringar: X+
  • Genomsnittlig Vinst per Turnering: $X,XXX
  • Erfarenhet i Branschen: X år

Med en vinstprocent som placerar honom bland de främsta i spelet och en ständig närvaro i toppen av turneringstabellerna, fortsätter Kenjic att forma sin karriär med varje hand han spelar. Han står nu vid ett vägskäl: att fördjupa sig i onlinepoker eller ta steget till Las Vegas, spelarnas mecka.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.