Press ESC to close

John Cena i ny komisk roll med oväntad vändning

Källa: Ljudochbild

John Cena, tidigare wrestlingstjärna och numera skådespelare, är aktuell i en ny film som kombinerar komedi med action. I ”Jackpot!” får vi se Cena i rollen som en klumpig lotteriskyddsagent. Filmen lovar en blandning av humor och spänning där en lotterivinst blir startskottet för en farofylld jakt.

Awkwafina, känd från filmer som ”Crazy Rich Asians”, spelar mot Cena som den lyckliga, men olycksförföljda, lottovinnaren. Tillsammans måste de navigera genom en rad faror för att säkra vinsten. ”Mer dråpligt nonsens från den skojfriske Cena,” kommenterar en artikelkälla om Cenas prestation.

Regisserad av Paul Feig, känd för filmer som ”Bridesmaids”, siktar ”Jackpot!” på att bli sommarens stora komedihit. Med en global streamingpremiär på Prime Video den 15 augusti, är det bara en tidsfråga innan publiken får avgöra om filmen lever upp till förväntningarna.

John Cena: Från ringen till filmduken

John Cena har gått från wrestlingstjärna till en mångsidig skådespelare med en omfattande filmografi. Hans senaste roller har etablerat honom som en profil inom både action och komedi.

  • Filmografi: Varierad, spänner över flera genrer
  • Senaste roller: Högt profilerade, kritikerrosade och ekonomiskt framgångsrika
  • Övergång: Sömlös från wrestling till skådespeleri
  • Antal filmer och TV-shower: Över 30
  • Box office: Senaste filmerna har dragit in över 500 miljoner dollar
  • Utmärkelser: Flera nomineringar och priser
  • Publikens betyg: Genomsnittligt 8/10

Med en karriär som fortsätter att blomstra, visar Cena att hans talang på bioduken är lika slående som hans grepp i wrestlingringen.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.