Press ESC to close

Jefferson Citys dykbutik stödjer cancerkamp med unikt pokerturnering

Källa: Komu

En dykbutik i Jefferson City har tagit välgörenhet till nya djup. Scuba Adventure har arrangerat sin sjunde årliga undervattenspokerturnering, ett evenemang som kombinerar spänningen i spelet med en god gärning. I år går intäkterna till en av deras egna, Michelle Craig, en läsinstruktör som kämpar mot äggstockscancer.

Chris Heitman, Maries County Sheriff och arrangör, uttryckte hur årets evenemang är särskilt betydelsefullt. ”’Det här året är det verkligen personligt, eftersom det är någon som dyker med oss, reser med oss, hon har rest med mig sedan 2015,'” säger han till KOMU 8. Turneringen, som spelas med viktade, vattentäta kort under vatten, är inte bara en unik upplevelse utan också en möjlighet att visa solidaritet.

Michelle Craig, som diagnostiserades i december 2023, har uttryckt sin tacksamhet för stödet. ”’Du vet, att ha människor i ditt hörn som bryr sig och vill se dig tillbaka gör saker som du njuter av, och bara står med dig, det betyder mycket,'” delar hon med sig till KOMU 8.

Evenemanget har traditionellt samlat in över $1,000 och i år kompletteras insamlingen med en GoFundMe-kampanj som hittills har samlat in $4,065 mot ett mål på $10,000. Insatserna är höga både över och under vattenytan, men det är gemenskapen och viljan att hjälpa som står i centrum för denna välgörenhetsturnering.

Scuba Adventures årliga välgörenhetsturnering i undervattenspoker

I Jefferson City har Scuba Adventure arrangerat sin sjunde årliga undervattenspokerturnering, en unik händelse som stödjer både Shriners Hospitals for Children och Michelle Craig i hennes kamp mot äggstockscancer.

  • Evenemang: Sjunde årliga Scuba Poker Tournament
  • Plats: Jefferson City YMCA
  • Syfte: Insamling till Shriners Hospitals for Children och stöd till Michelle Craig
  • Insamlade medel: Över $1,000 årligen
  • GoFundMe-kampanj: $4,065 insamlat av $10,000 mål
  • Spel: Användning av viktade, vattentäta kort
  • Deltagande: Ingen fullständig dykcertifiering krävs, träning erbjuds dagen innan
  • Startavgift: $50 i förväg, $75 på tävlingsdagen

Med hjärtat under ytan och korten i spel, fortsätter Scuba Adventure att göra vågor av solidaritet och generositet i sin lokala gemenskap.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.