Press ESC to close

Jackpotterna förblir oåtkomliga i de stora lottodragningarna

Källa: Mb

Enligt Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO) fanns det inga jackpotvinnare i de tre stora lottodragningarna som ägde rum den 23 januari.

I Super Lotto 6/49-dragningen var jackpotten uppe i P15,840,000, men ingen lyckades pricka in den vinnande kombinationen. Likaså förblev Ultra Lotto 6/58:s massiva jackpott på P65,314,313.20 utan vinnare.

Lotto 6/42-dragningen erbjöd en jackpott på P35,671,619.80, men även här gick spelarna lottlösa när det gällde det högsta priset. Trots avsaknaden av jackpotvinnare, kunde PCSO rapportera att det fanns vinnare av andra och tredje priser i de olika dragningarna.

Bland de lägre priserna noterades 2 vinnare av P50,000, 324 vinnare av P1,500, 54 vinnare av P24,000 och 2,451 vinnare av P800. Dessa resultat visar på en spridning av vinsterna trots att de största summorna förblev oerövrade.

Spelare över hela landet fortsätter att hoppas på att nästa dragning ska ge dem den vinnande kombinationen som kan förändra deras liv.

Granskning av PCSO:s Lottovinnare

Senator Raffy Tulfo inleder en utredning om legitimiteten hos PCSO:s lottovinnare efter allmänhetens tvivel och misstankar. PCSO:s General Manager Melquiades Robles försvarar vinnarnas äkthet, men ökningen av jackpottsummor och fördelningen av välgörenhetsmedel väcker frågor.

  • Senaste jackpottvinnare: Två multimiljonärer på två dagar, delade ut P1,4 miljarder.
  • Jackpottökningar: P100 miljoner extra till 6/42 och 6/45; en halv miljard extra till 6/49, 6/55 och 6/58.
  • Fondöverföringar: P1,7 miljarder flyttades från prispengarreserven till jackpottmedel.
  • Publikens tvivel: Ett redigerat foto av en P43-miljonersvinnare skapar osäkerhet.

Tulfo tar sikte på att förbjuda PCSO att höja jackpottar via prispengarreserven. Medan PCSO försvarar integriteten hos sina spel och vinnare, står de inför en allt mer skeptisk allmänhet.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.