Press ESC to close

Jackpottarna i Super Lotto och Ultra Lotto fortsätter att växa

Källa: Mb

”Det fanns inga jackpotvinnare i Super Lotto 6/49 och Ultra Lotto 6/58 dragningarna söndag kväll, den 21 januari,” meddelar Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO) till mb.com.ph.

Under den senaste dragningen av Super Lotto 6/49 presenterades vinnande nummer 42-31-22-34-25-03, vilket resulterade i en jackpott på P15,840,000. Trots att ingen lyckades kamma hem huvudvinsten, gick elva spelare hem med P50,000 vardera för att ha matchat fem nummer, och ytterligare 1,022 spelare vann P1,200 var för att ha matchat fyra nummer.

I Ultra Lotto 6/58 var situationen liknande. Ingen spelare lyckades pricka in de vinnande numren 01-46-33-43-24-17, vilket innebar att jackpotten på P60,188,455.20 förblev oåtkomlig. Fyra deltagare vann dock andra priset på P120,000 vardera, och 487 spelare fick P2,000 var för tredje priset.

Trots avsaknaden av jackpottvinnare i båda lotterierna, fortsätter spelare att vinna mindre summor. Denna omgång av dragningar visar på den spänning och förväntan som omger PCSO:s lotterispel, där jackpottarna fortsätter att växa och locka till sig fler deltagare.

PCSO-lotteriets jackpottrekord och historik

Sedan starten 1995 har PCSO Lottery Draw blivit en nationell institution i Filippinerna, med dagliga sändningar av lotteridragningar. Programmet har genomgått flera namnändringar och utvecklats med nya segment över åren.

  • Startdatum: 8 mars 1995
  • Namnändringar: Från Philippine Lotto Draw till PCSO Lottery Draw
  • Antal jackpotvinnare i en dragning: Rekordhöga 433 i oktober 2022
  • Transparensåtgärder: Inspektion av dragmaskiner och lotterikulor inför varje dragning

Programmet har väckt misstankar, särskilt efter oktober 2022 då 433 personer vann jackpotten samma dag. För att säkerställa rättvisa övervakas dragningarna av domare och representanter från revisionskommissionen. Sändningar sker simultant över olika plattformar, inklusive radio, webbsidor och sociala medier.

Med över 2 000 anställda och en ny skara värdar bestående av skönhetsdrottningar, TV-värdar och sociala mediepersonligheter, fortsätter PCSO att vara en central del av det filippinska samhället. Jackpottarna växer och spänningen ökar för varje dragning som går utan en huvudvinnare.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.