Press ESC to close

Jackpottar på över 60 miljoner pesos oupptagna i senaste lotteridragningen

Källa: Mb

I den senaste dragningen av de populära spelen Lotto 6/42 och Super Lotto 6/49, som ägde rum den 25 januari, lyckades ingen spelare kamma hem de eftertraktade jackpottarna. Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO) bekräftade att jackpotten på 42,8 miljoner pesos i Lotto 6/42 inte hade någon vinnare.

Trots avsaknaden av en jackpottvinnare i Lotto 6/42, kunde 64 lyckliga spelare glädja sig åt att vinna andra pris, vilket innebar en utbetalning på 24 000 pesos vardera. Denna vinstsumma bidrar till att hålla spelarnas drömmar vid liv inför framtida dragningar.

Situationen var densamma i Super Lotto 6/49, där ingen deltagare träffade den rätta kombinationen för att vinna den stora jackpotten på 19 miljoner pesos. Spelare som hoppas på en ny chans att vinna stora summor behöver inte vänta länge; nästa dragning för Super Lotto är planerad till den 27 januari.

PCSO:s lotterier fortsätter att locka till sig hoppfulla deltagare med löften om livsförändrande vinster, och med nästa dragning runt hörnet, är spänningen redan påtaglig.

PCSO-lotteriets inverkan på lokalsamhällen

Filippinernas välgörenhets- och lotteribyrå, PCSO, är mer än bara en spelleverantör. Med en del av lotteriintäkterna som omvandlas till samhällsstöd, gör de en märkbar skillnad i lokalsamhällenas välfärd.

  • Hälso- och sjukvård: Cirka 30% av intäkterna går till vårdprogram.
  • Medicinsk assistans: Finansiellt stöd för sjukhusvistelse, medicinering och behandling.
  • Välgörenhetsinitiativ: Katastrofhjälp, utbildningsstöd, och program för försörjning.
  • Samhällsutveckling: Förbättrade hälsovårdstjänster och hjälp till behövande individer.

Denna finansiering är en livlina för många, och PCSO:s roll sträcker sig långt utöver att generera spänning med sina lotteridragningar.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.