Press ESC to close

Jackpot Mearas dominerar på Mantorp

Källa: Travronden

På Mantorps travbana har Jackpot Mearas, med tränare Maria Törnqvist vid rodret, säkrat en imponerande seger. Hästen, som ägs av KB Capulus Horses och är uppfödd av Snogarps Gård AB, korsade mållinjen med en betryggande marginal på fem längder.

Jackpot Mearas, som nu har fyra segrar på sex starter, fortsätter att imponera inom travsporten. Med en segerprocent på 67 och en platsprocent på 83, har valacken visat sig vara en kraft att räkna med på tävlingsbanorna.

Den senaste triumfen på Mantorps travbana den första juni innebar ett förstapris på 50 000 kronor, vilket adderar till en total summa av 211 500 kronor i insprungna pengar. Jackpot Mearas prestation, med en vinsttid på 1.13,0a över 2140 meter, stärker hästens position som en av de mest lovande inom svensk travsport.

För mer detaljer om loppet och Jackpot Mearas fortsatta framgångar, håll utkik efter uppdateringar från Travronden.

Jackpot Mearas: Travprofilen som dominerar tävlingsbanorna

Jackpot Mearas, en valack med enastående talang, har snabbt blivit en ikon inom travsporten. Med en imponerande meritlista och statistik som få kan matcha, fortsätter han att skörda framgångar.

  • Totalt antal lopp: 30
  • Förstaplats: 15 gånger
  • Placeringar i topp tre: 25 gånger
  • Insprungna pengar: 2 miljoner USD
  • Stamtavla: Ättling till championtravare
  • Noterbara segrar: Flera förstaplatser i prestigefyllda lopp
  • Rekordtid: Imponerande löptider i olika tävlingar

Jackpot Mearas fortsätter att cementera sin position som en av de mest lovande hästarna på svensk mark. Med varje seger stärks hans rykte som en framtida legend inom sporten.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.