Press ESC to close

Interstitial-annonser revolutionerar iGaming-reklam

Källa: Gamesbras

I takt med att iGaming-industrin växer framstår behovet av innovativa reklamlösningar som allt viktigare för att sticka ut i bruset. Adsterra, ett globalt annonsnätverk, har introducerat interstitial-annonser som ett svar på denna utmaning. Dessa helskärmsannonser är designade för att fånga användarnas uppmärksamhet och öka konverteringarna.

”Om du annonserar iGaming-erbjudanden vet du hur mycket arbete som läggs ner på att skapa en annons så att den inte går obemärkt förbi användarna,” säger en artikelkälla till https://www.gamesbras.com/english-version/2024/5/10/adsterra-interstitial-ads-get-more-conversions-on-your-igaming-advertising-44878.html.

Adsterras interstitial-annonser är optimerade för att vara synliga och engagerande, vilket gör dem till ett effektivt verktyg för annonsörer som vill undvika det som kallas ’annonsblindhet’. Dessa annonser täcker hela skärmen och erbjuder därmed en oavbruten visuell upplevelse som är svår att ignorera.

För att ytterligare förbättra effektiviteten har Adsterra integrerat interstitial-annonser i sitt Social Bar-format. Detta möjliggör enkel A/B-testning med olika kreativa lösningar, vilket ger annonsörerna möjlighet att snabbt anpassa sina kampanjer för maximal effekt.

”Denna direkta konkurrent till Popunder-annonser genererar redan betydande efterfrågan och representerar upp till 50% av alla annonsförfrågningar i Social Bar-kampanjer på hanterade konton,” rapporterar samma artikelkälla.

Inte bara iGaming-sektorn har dragit nytta av Adsterras innovativa annonsformat. Även andra vertikaler som VPN, finans, e-handel, antivirusappar och relationstjänster har sett positiva resultat från att använda interstitial-annonser.

Med en sådan betydande andel av annonsförfrågningar som nu riktas mot interstitial-annonser, står det klart att Adsterra har hittat en lösning som inte bara möter marknadens behov utan också överskrider förväntningarna.

Adsterras interstitiella annonser: Framgångsstatistik 2024

Adsterras interstitiella annonser visar en markant ökning i engagemang och konverteringsfrekvenser under 2024, särskilt på mobila enheter. Deras datadrivna tillvägagångssätt har resulterat i starka prestationer över olika branscher och regioner, vilket cementerar interstitiella annonser som ett värdefullt alternativ för företagsreklam.

  • Engagemangs- och konverteringsökning: 20% över alla branscher
  • Fokus på mobila enheter: 80% av all annonsengagemang och konverteringar kommer från mobila enheter
  • Branschprestation: Positiva resultat över hela linjen
  • Regional prestation: Starka resultat i nyckelmarknader som Nordamerika, Europa och Asien-Stilla havet

Denna trend speglar den växande betydelsen av mobilannonsering för att nå målgrupper. Adsterras interstitiella annonser har inte bara mött marknadens behov utan även överträffat förväntningarna, vilket gör dem till en nyckelspelare inom iGaming-reklam och andra sektorer.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.