Press ESC to close

Impérial Club firar fem år av spelglädje i Paris

Källa: Sortiraparis

Impérial Club i Paris, en exklusiv spelklubb som öppnade sina dörrar 2019, har snabbt blivit en magnet för både lokala och internationella spelentusiaster. Klubben, som är belägen mitt i Paris Chinatown, erbjuder en unik atmosfär som kombinerar fransk elegans, kinesiska traditioner och en fläkt av Macao.

Med en spelarea på 1.000 kvadratmeter, välkomnar Impérial Club sina besökare till ett varierat utbud av spel. Bland de tillgängliga spelen återfinns Punto Banco, där insatserna varierar från 20 till 2 000 euro, och Blackjack, med insatser som börjar på 10 euro. Klubben stoltserar även med spel som Sic Bo, Ultimate Poker – där en lycklig spelare tidigare vunnit en jackpot på 229 652 euro – och det franska spelet Multicolore.

För de som söker en mer exklusiv spelupplevelse erbjuder Impérial Club VIP-behandling med högre insatsnivåer. Klubbens besökare måste vara minst 18 år gamla för att få tillträde till spelens spänning.

Utöver spel erbjuder Impérial Club även en restaurang och bar där gäster kan avnjuta måltider och drycker. Klubben är även känd för sina festliga evenemang, som firandet av kinesiskt nyår och andra jubileumskvällar.

Den 6 juni 2024 kommer Impérial Club att fira sitt femårsjubileum med en storslagen fest. Gäster kan förvänta sig en oförglömlig kväll där spel och festligheter går hand i hand.

Impérial Club Paris firar fem år med stil

Impérial Club Paris förbereder sig för att fira sitt femårsjubileum år 2024 med en spektakulär fest. Besökare kan förvänta sig en kväll med live-musik, specialframträdanden, gourmetmat och drycker, allt i en lyxig atmosfär. Höjdpunkten blir en välgörenhetsauktion till förmån för ett lokalt ändamål, samt exklusiva VIP-paket för gästerna.

  • Datum för firandet: 2024
  • Plats: Impérial Club Paris
  • Biljettoptioner: Flertal nivåer med varierande priser
  • Välgörenhetsauktion: Intäkterna går till lokalt ändamål
  • VIP-paket: Exklusiva förmåner och fördelar
  • Underhållning: Kända musiker och artister

Detaljer om evenemanget och schemat, information om biljetter och prissättning, gästartister och underhållning, mottagare av välgörenhetsauktionen samt innehåll och fördelar i VIP-paketen kommer att bidra till en oförglömlig jubileumsupplevelse.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.