Press ESC to close

Hemligt möte kan avgöra Frimpongs framtid

Källa: Football365

Bayer Leverkusens Jeremie Frimpong har varit i hemliga samtal med Bayern München, vilket kan ge klubben försprång i kampen om spelarens signatur. Tysk transferexpert Christian Falk avslöjar för CaughtOffside att ”Manchester United måste förbereda sig för ett pokerspel med FC Bayern” om den holländska försvararen.

Frimpong har imponerat stort under ledning av Xabi Alonso och noterat 22 målbidrag på 33 matcher denna säsong. Hans prestationer har inte gått obemärkta, och med en utköpsklausul på £34 miljoner, motsvarande cirka €40 miljoner, som blir aktiv i sommar, står han inför en potentiell flytt.

Bayern München har tidigare haft Frimpong i sikte och enligt Falk ”hörde jag att Frimpong kunde tänka sig en flytt till München. För: Det var redan ett hemligt möte med spelaren på ett hotell i Köln tidigare.” Vid det tillfället hade Frimpong varit öppen för en övergång, men Bayern valde istället Noussair Mazraoui från Ajax.

Manchester Uniteds tränare Erik ten Hag är också angelägen om att värva sin landsman, vilket ställer de två klubbarna mot varandra i en övergångsstrid. Utöver spelarjakten söker Bayern München efter en ny tränare och har flera kandidater på sin radar, däribland Roberto De Zerbi och José Mourinho.

Jeremie Frimpongs karriär i siffror

Jeremie Frimpong, en holländsk högermittfältare född 2000 i Amsterdam, har snabbt blivit en eftertraktad spelare på den europeiska fotbollsscenen.

  • Födelsedatum/Ålder: 10 dec 2000 (23 år)
  • Födelseort: Amsterdam, Nederländerna
  • Medborgarskap: Nederländskt
  • Längd: 1,71 m
  • Position: Högermittfältare
  • Agent: Dirk Hebel
  • Nuvarande landslag: Nederländerna
  • Landskamper/Mål: 1/0

Med en utköpsklausul på omkring €40 miljoner och en imponerande säsong bakom sig, står Frimpong inför en spännande sommar. Hans tekniska skicklighet och taktiska flexibilitet gör honom till en värdefull tillgång för vilket topplag som helst.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.