Press ESC to close

GR8 Tech banar väg för global expansion inom iGaming

GR8 Techs senaste innovationer inom sportboksplattformar ger operatörer möjligheter att nå ut till nya marknader. Genom att använda sig av avancerad lokalisering och AI-teknik, underlättar företaget för sina kunder att anpassa sig till olika regioners specifika behov och regelverk.

Evgen Belousov, VD för GR8 Tech, har framhävt hur deras plattform är designad för att stödja operatörer i deras strävan efter framgång. Med en stark betoning på teknologisk innovation, positionerar sig GR8 Tech som en nyckelspelare i branschens tillväxt.

I andra nyheter har Kristian Nylén, VD för Kambi, offentliggjort sin avgång från företaget. Detta markerar en betydande förändring i ledarskapet för en av de större aktörerna inom sportbokssektorn.

En nyligen genomförd studie har dessutom belyst New Yorks roll som en ledande stat i USA när det gäller generering av skatteintäkter från sportspel. Med över 37% av landets totala sportspelsskatt som kommer från New York, är statens påverkan på marknaden tydlig.

Spelutvecklaren Evoplay fortsätter att skapa innovativa spel som lockar till sig globala partnerskap. Deras fokus på att utveckla unika och engagerande titlar bidrar till en ständigt växande portfölj som attraherar operatörer och spelare världen över.

GR8 Techs innovationer inom iGaming 2024

GR8 Tech förutspår 2024 års nyckeltrender inom iGaming, med fokus på framväxande teknologier och en mobilförst-strategi. Genom AI och virtuell verklighet skapas skräddarsydda plattformar för en VIP-upplevelse.

  • Framväxande teknologier: AI, virtuell verklighet och mobilförst-underhållning.
  • Anpassade plattformar: För en personlig spelupplevelse.
  • AI:s påverkan: Förbättrad användarupplevelse och personaliserade spelerbjudanden.
  • Mobilvänlighet: Prioriteras för att möta den växande mobila spelmarknaden.
  • Global AI-marknad: Värd $62,35 miljarder 2020, förutspås överstiga $930 miljarder 2028.

Med AI och maskininlärning som kärna i CRM-systemet, banar GR8 Tech väg för en ny era inom iGaming. Företagets ambitioner speglar en bransch i snabb förändring, där anpassningsbarhet och framåtblickande teknik är avgörande.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.