Press ESC to close

GiG säkrar nya partnerskap i Spanien och Argentina

Gaming Innovation Group (GiG) har nyligen offentliggjort att de ingått avtal som kommer att förstärka deras närvaro på de reglerade igaming-marknaderna i Spanien och Argentina. Dessa avtal innebär att GiGs plattformar CoreX och SportX kommer att användas av lokala operatörer för att driva innovation och tillväxt.

Den spanska operatören Juegging är först ut att migrera till GiGs X-Suite, en lösning som förväntas revolutionera företagets sportspelserbjudande. Med X-Suite kommer Juegging att kunna utöka sitt utbud av betalnings- och innehållsleverantörer, vilket är ett strategiskt drag i en marknad som prognostiseras generera nära €2 miljarder i bruttospelintäkter (GGR) inom de kommande tre åren.

I Argentina har GiG tecknat ett avtal med Sigar S.A., vilket markerar en betydande expansion för företaget på den latinamerikanska kontinenten. Med introduktionen av CoreX-plattformen på den argentinska marknaden, tar GiG ett steg in i en region där igaming-sektorn förväntas överstiga $3,7 miljarder år 2025.

Andrew Cochrane, Chief Business Officer på GiG, uttrycker företagets ambitioner: ”Dessa signeringar understryker efterfrågan på vår CoreX-plattform och SportX sportsbook, för att driva innovation och expansion för våra partners på reglerade marknader. Den fullständiga X-Suite-lösningen, vi tror, står på teknologins höjdpunkt inom vår industri, och ger operatörer som Juegging och Sigar möjlighet att blomstra i konkurrensutsatta landskap över Europa och Latinamerika.”

Dessa nya avtal är ett tydligt tecken på GiGs tillväxtstrategi och deras förmåga att anpassa sig till olika reglerade marknader, vilket stärker deras position som en ledande leverantör inom igaming-industrin.

GiGs CoreX och SportX: Framtidens iGaming och sportspel

GiG introducerar CoreX och SportX—spjutspetslösningar i X-Suite-serien. Plattformarna är skapade för att möta de krävande behoven hos både lagstiftare och användare, samt för att erbjuda en omfattande och anpassningsbar sportspelsupplevelse.

  • CoreX: Anpassningsbar iGaming-plattform; live i Latam, Europa och Nordamerika.
  • Kraftfulla lokaliseringsegenskaper
  • Oöverträffade möjligheter för exponentiell intäktstillväxt
  • SportX: Integrerad sportspelsupplevelse; snabbt anpassad för operatörers strategier.
  • Designad för att utmärka sig i komplexa regleringsmiljöer
  • X-Suite:
  • Inkluderar DataX och LogicX
  • Avancerade maskininlärningsmodeller för intäktstillväxt
  • Kommer att visas på ICE London 2024-utställningen

GiGs senaste milstolpar och framgångar inkluderar viktiga seniorrekryteringar och lanseringar av nya varumärken. Med dessa nya lösningar stärker GiG sin position som en innovatör i igaming-industrin och erbjuder sina partners möjligheter till tillväxt och expansion på globala reglerade marknader.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.