Press ESC to close

Gaming Realms förnyar iGaming-scenen med nytt NetBet-samarbete

Gaming Realms har nyligen utvidgat sin räckvidd genom att lägga till sina populära slingo-titlar på NetBet Danmarks plattform. Detta nya partnerskap innebär att spel som ”Rainbow Riches”, ”Slingo XXXtreme” och ”Slingo Centurion” nu är tillgängliga för danska spelare.

Claudia Georgevici, PR-chef för NetBet Danmark, beskriver samarbetet med Gaming Realms som en perfekt match. Hon framhäver Gaming Realms inflytande inom online-spel och deras förmåga att leverera engagerande slingo-spel som en viktig faktor för partnerskapet.

Utöver detta har Gaming Realms nyligen expanderat sitt spelutbud med lanseringen av ”Slingo Full House”, vilket ytterligare stärker deras position på marknaden.

I andra nyheter inom iGaming-branschen kommer nya åtgärder för att bekämpa matchfixning i Sverige att implementeras i juli. Dessutom har Relax Gaming, en annan stor aktör inom online-spel, utökat sin närvaro på den italienska marknaden genom ett samarbete med Octavian Lab.

Gaming Realms: Digital innovation och finansiell framgång

Gaming Realms, grundat 2012, har cementerat sin position som en framträdande aktör inom online-spelindustrin. Med en stark förankring i Storbritannien, har företaget imponerat med sin finansiella prestation och en strategi som framgångsrikt kombinerar mobilspel och licensieringssamarbeten.

  • Grundat: 2012
  • Huvudkontor: Storbritannien
  • Fokus: Utveckling och publicering av online-spelinnehåll
  • Strategi: Mobilspel och licensieringspartnerskap

Företagets finansiella data:

  • Årlig intäktstillväxt: 20%
  • Marknadsandel inom mobilspel: 15%
  • Antal licensieringspartnerskap: Över 10

Med en solid lönsamhet och en konsekvent stark intäktstillväxt, fortsätter Gaming Realms att expandera sin räckvidd och förnya iGaming-scenen. Deras senaste samarbete med NetBet Danmark är bara ett exempel på hur företaget fortsätter att skapa värde genom strategiska partnerskap och innovativt spelinnehåll.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.