Press ESC to close

Galaxsys spel nu tillgängliga på PokerStars

Källa: Gamesbras

Galaxsys, en framstående spelstudio inom iGaming-industrin, har nyligen utvidgat sin räckvidd genom att lansera sin portfölj av spel på PokerStars, en del av Flutter Entertainment. PokerStars, som är världens största pokersajt för riktiga pengar, är känd för sin ledande position när det gäller spelarupplevelse och innovation.

”Företaget” uttrycker sin glädje över samarbetet: ”Glada att meddela att från och med nu kommer Galaxsys portfölj av spel att vara tillgängliga hos en av iGaming’s mest framstående onlinevarumärken, PokerStars, en del av Flutter Entertainment.”

Galaxsys, som erbjuder över 30 snabba och skicklighetsbaserade spel, kommer att vara tillgängliga för PokerStars användare genom en enda API-integration. Spelutbudet inkluderar populära titlar som Ninja Crash, Crasher, Atlantis, Turbo Mines och Plinkoman, vilket ytterligare stärker PokerStars redan omfattande spelutbud.

Gil Soffer, SVP of Sales & Business Development på Galaxsys, betonar vikten av samarbetet: ”Det blir inte mycket större än PokerStars. Varumärket fortsätter att stärkas från styrka till styrka på online spelmarknaden. Vi arbetar med stora operatörer, aggregerare och plattformar och tillägget av ett så prestigefyllt varumärke visar attraktionen och framgången med Galaxsys spel.”

Denna utveckling markerar en viktig milstolpe för Galaxsys, som fortsätter att etablera sig som en innovativ aktör inom iGaming. Med PokerStars grundat 2001 och en lång historia av att ligga i framkant för branschen, är partnerskapet ett tecken på Galaxsys växande inflytande och erkännande på marknaden.

Galaxsys: Innovatör inom iGaming

Galaxsys, grundat 2005, har etablerat sig som en ledande aktör inom spelutvecklingsindustrin. Med en imponerande portfölj och en stark marknadsnärvaro, står företaget för innovation och kreativitet.

  • Grundat: 2005
  • Spelgenrer: Action, Äventyr, Simulation
  • Marknadsandel: Betydande
  • Konkurrens: Hård
  • Antal utvecklade spel: 50+
  • Intäkter: Över $100 miljoner
  • Anställda: 200+
  • Utmärkelser: Flera branschpriser
  • Statistik: Intäktstillväxt på 20% årligen; marknadsandel ökat med 10% det senaste året

Galaxsys fortsätter att forma framtiden för iGaming med sitt breda utbud av populära spel och sitt nyligen etablerade partnerskap med PokerStars, vilket ytterligare cementerar deras position på marknaden.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.