Press ESC to close

Fusion skapar ny gigant inom hästkapplöpningsdata

I en betydande utveckling inom iGaming-industrin har Total Performance Data (TPD) och TripleSdata (TSD) meddelat en fusion. Det nya företaget kommer att erbjuda en omfattande databas med live och efterloppsdata för hästkapplöpning, täckande över 100 banor i 11 länder.

”Vi är extremt nöjda med att välkomna det passionerade och beslutsamma teamet från TripleSdata för att skapa en global mästare inom spårning av kapplöpningshästar och intäktsgenerering,” säger Will Duff Gordon, VD för TPD.

Carlos Santo, grundare av TSD, tillägger att fusionen förenar två företag med en gemensam vision om att utmana teknologins gränser och utöka produktutbudet.

Förutom att tillhandahålla spårningsdata, kommer TPD:s odds under spelets gång att bli tillgängliga för kapplöpningsbanor världen över. Ledningsgrupperna från båda företagen kommer att genomgå förändringar, där TSD:s grundare ansluter sig till TPD:s styrelse.

Det sammanslagna företaget siktar på att förbättra konkurrenskraften inom hästkapplöpningsindustrin genom att fokusera på spårningsinnehåll och global expansion. Med ett team på över 40 personer kommer de att fortsätta att innovera och leverera värdefull data till industrin.

Fusion skapar datagigant inom hästkapplöpning

I en banbrytande fusion förenas Total Performance Data (TPD) och TripleSdata (TSD) för att dominera marknaden för live data inom hästkapplöpning. Med över 100 banor i 11 länder i sitt nätverk, lovar det nya bolaget att revolutionera tillgången till speldata.

  • Företag som fusionerar: TPD och TSD
  • Banor täckta: 100+
  • Länder involverade: 11
  • Ledningsförändringar: TSD-grundare till TPD:s styrelse; Brad Higgins och John McBroom i ledande säljroller
  • Nyckelfokus: Spårningsinnehåll och förbättrad spelupplevelse
  • Globalt team: 40+ medarbetare

Med en förstärkt produktportfölj och en strategisk vision om global expansion, positionerar sig det sammanslagna företaget i framkanten för att möta framtidens krav inom hästkapplöpningsindustrin.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.