Press ESC to close

Framtidens iGaming: Viktiga konferenser att bevaka

Källa: Mrfixitstips

Online-spelindustrin genomgår en ständig förvandling, drivet av ny teknik som ständigt dyker upp. För att hålla jämna steg med utvecklingen är det avgörande för yrkesverksamma inom branschen att delta i konferenser och mässor som erbjuder både kunskapsutbyte och möjligheter till nätverkande.

Prague Gaming & Tech Summit har etablerat sig som en central mötesplats för de som arbetar med betalningslösningar och spelplattformar. Med över 1,000 deltagare, 80 talare och 200 utställare, är evenemanget planerat att äga rum den 26-27 mars 2024 och lovar att bli en händelserik tillställning.

iGX-konferensen, som kommer att hållas i Genève den 17-18 april 2024, sätter fokus på hur man kan förbättra spelupplevelsen genom design. Med 650 delegater väntas konferensen ge värdefulla insikter i hur man kan öka spelarnas engagemang.

För de som är involverade i landbaserade eller hybridspelsoperationer, erbjuder Casino Operations Summit i Amsterdam en skräddarsydd plattform. Evenemanget, som samlar 450 delegater mellan den 23-25 april 2024, kommer att belysa specifika utmaningar och lösningar för denna sektor av spelmarknaden.

Dessa evenemang är inte bara viktiga för att de erbjuder utbildningssessioner och insikter i de senaste trenderna, utan också för att de skapar en arena för nätverkande och affärsmöjligheter inom den snabbt växande världen av iGaming.

Prague Gaming & Tech Summit 2024: Fokus på affiliate marknadsföring

Prague Gaming & Tech Summit 2024 markerar en milstolpe för iGaming-branschen med särskilt fokus på affiliate marknadsföring—20-25% av agendan vikt åt detta område. Evenemanget lockar affiliates i stor skala, vilket understryker dess betydelse för nätverkande och branschinsikter.

 • Datum: 26-27 mars 2024
 • Huvudpunkter:
 • Starkt fokus på affiliate marknadsföring
 • Paneler och sessioner med konkreta insikter för olika roller inom industrin
 • Överväldigande intresse från affiliates
 • Sekundära punkter:
 • Täcker ett brett spektrum av ämnen, inklusive compliance och licensiering
 • Noterbar panel ’iGaming Mastery: Innovative Strategies in Marketing, PR, and Retention’
 • Viktig händelse för nätverkande och kunskapsinhämtning
 • Detaljer:
 • Evenemanget inkluderar ämnen som AI, SEO och PR
 • Positiv respons och snabb fördelning av gratisbiljetter till affiliates
 • Registreringen är fortfarande öppen med hög efterfrågan

Summitens utvidgade inriktning och dess förmåga att snabbt attrahera affiliates speglar en dynamisk och föränderlig iGaming-industri. Deltagarna kan förvänta sig en djupdykning i aktuella trender och innovativa strategier som formar framtiden för online-spel.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.