Press ESC to close

Fem spelare vinner stort i Shabiki.com’s Supa Jackpot

Källa: Citizen

Fem tursamma deltagare har denna vecka kammat hem bonusar i Shabiki.com’s Supa Jackpot. Var och en av vinnarna har lyckats förutspå 12 av de 15 matcherna korrekt, vilket resulterat i en utbetalning på Ksh. 119,077 per person.

Lucas Omondi, en av de lyckliga vinnarna, har uttalat att han planerar att investera sin vinst i sin befintliga nötkreaturshandelsverksamhet. ”’Som affärsman avser jag att använda pengarna för att förbättra min nötkreaturshandelsverksamhet'”, säger Omondi till Shabiki.com.

En annan vinnare, Hanna Makau, siktar på att en dag vinna den större Super Jackpot, som för närvarande står på Ksh. 6,503,554. Makau avser att använda sina vinster för att expandera sin fjäderfäverksamhet och påbörja en ny satsning inom klädförsäljning.

Anthony Jacob, som också är en av veckans vinnare, har en annan plan för sina pengar. Som erfaren spelare och matatuförare vill han skapa nya möjligheter för sin familj. Jacob planerar att etablera en verksamhet för sin fru, som för tillfället är utan arbete. ”’Jag planerar att använda dessa pengar för att etablera en verksamhet för min fru, som för närvarande är arbetslös'”, meddelar Jacob till Shabiki.com.

Denna veckas framgångar på Shabiki.com belyser hur vinsterna från iGaming kan ha en direkt påverkan på spelarnas liv och deras framtida affärsambitioner.

Supa Jackpot-segrare: Framgångssagor

Fem lyckliga vinnare har nyligen fått sina liv förändrade tack vare Shabiki.com’s Supa Jackpot. Med en korrekt förutsägelse av 12 av 15 matcher, har varje vinnare belönats med Ksh. 119,077. Lucas Omondi, Anthony Jacob och Hanna Makau står i fokus för denna veckas vinstberättelser.

  • Vinnare: 5
  • Vinstsumma per person: Ksh. 119,077
  • Aktuell Super Jackpot: Ksh. 6,503,554
  • Lucas Omondi: Investerar i sitt nötkreaturshandelsföretag
  • Hanna Makau: Utökar sin fjäderfäverksamhet och satsar på klädförsäljning
  • Anthony Jacob: Planerar att starta en verksamhet för sin arbetslösa fru
  • Förutspådda matcher: 12 av 15 korrekt

Dessa personliga framgångshistorier visar på den positiva inverkan som vinster från iGaming kan ha, inte bara på individens ekonomi utan även på deras företagsambitioner och framtidsutsikter.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.