Press ESC to close

Expert avslöjar hemligheten bakom 360% ROI i iGaming-kampanj

Källa: Gamesbras

”Idag är jag exalterad över att dela med mig av hur jag fick en oväntat hög avkastning på investeringen genom att köpa kvalitetstrafik från Adsterras annonsnätverk och koppla den till ett lockande erbjudande jag fick genom att samarbeta med Yellana,” säger KJ Rocker, expert, till https://www.gamesbras.com/english-version/2024/4/10/case-study-igaming-campaign-guarantees-360-roi-with-traffic-from-adsterra-44085.html.

Play Regal, en ny internationell iGaming-plattform som lanserades 2021, har blivit en spelväxlare med sitt breda utbud av live-spel tillgängliga på flera enheter. KJ Rocker, en veteran inom digital marknadsföring, har nyligen delat med sig av sin framgångsrika strategi som resulterade i en imponerande 360% ROI.

Kampanjen, som riktade sig mot den franska marknaden, använde en CPA-prismodell och en initial testbudget på endast $50. Med hjälp av Adsterras förmåga att generera hög trafikvolym och deras unika annonslayouter som ökar klickfrekvensen, kunde Rocker snabbt skala upp sin kampanj.

”Jag valde att samarbeta med Adsterra på denna specifika kampanj på grund av deras meritlista av att generera en stor volym trafik för iGaming-erbjudanden,” förklarar KJ Rocker.

För att optimera kampanjen användes specifika annonsformat, frekvenskapning och noggranna budgetinställningar. Dessa åtgärder bidrog till att hålla CPL (Cost Per Lead) på 14 USD, med en daglig CAP på 25–30 leads och ett CPA-pris på $2 per CPA.

Denna fallstudie visar potentialen i välriktade digitala marknadsföringsstrategier inom iGaming-sektorn och hur rätt partnerskap och trafikköp kan leda till enastående resultat.

KJ Rocker: Mästare i digital marknadsföring

KJ Rocker har blivit synonymt med framgång inom digital marknadsföring, tack vare sina innovativa strategier och imponerande resultat. Hans expertis har lett till många framgångsrika kampanjer och fallstudier.

  • Innovativa strategier: Anpassade till varje unikt kundbehov.
  • Framgångsberättelser: Visar på expertis och förmågan att driva resultat.
  • Konverteringsökning: Upp till 30% för vissa klienter.
  • Avkastning på investeringar (ROI): Över 300% i flera kampanjer.
  • Brancheffektivitet: Överträffar branschstandarder med 40% i kundförvärv och -behållning.
  • Nyckelmetriker: Konverteringsfrekvenser, engagemangsnivåer och ROI.

Med en beprövad förmåga att leverera överlägsna resultat, fortsätter KJ Rocker att definiera spelreglerna för digital marknadsföring. Fallstudien om 360% ROI i iGaming-kampanjen är bara ett exempel på hans expertis i aktion.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.