Press ESC to close

EveryMatrix stärker sitt lotteriteam med nyckelrekrytering

EveryMatrix har officiellt utsett Nikolina Gabelica till rollen som chef för lotteri. Med en imponerande bakgrund från den kroatiska lotteriorganisationen Hrvatska Lutrija, där hon samlat på sig över 20 års erfarenhet, är Gabelica redo att ta sig an den globala lotterimarknaden.

”Ebbe Groes”, Group CEO för EveryMatrix, uttrycker sin beundran för Gabelica och hennes kompetens inom branschen. Han betonar hennes förståelse för de detaljhandels- och digitala krav som moderna lotterier står inför.

I sin nya roll kommer Gabelica att ansvara för att leda företagets kommersiella och produktstrategi, med fokus på organisationer inom World Lottery Association och European Lottery Association. Gabelica själv uttrycker tacksamhet över det varma mottagandet hos EveryMatrix och ser fram emot att bidra med sin omfattande erfarenhet till företagets fortsatta framgång.

EveryMatrix är känt för sitt samarbete med stora lotteriorganisationer, inklusive det ungerska nationella lotteriet och finska Veikkaus. Företaget har gjort sig ett namn genom att erbjuda avancerade, modulära och API-drivna lösningar som möjliggör för lotterier världen över att utveckla och förstärka sin digitala närvaro.

Med Gabelicas anslutning till teamet, förstärker EveryMatrix sin position som en innovativ kraft inom iGaming-industrin, redo att möta framtidens utmaningar inom digitalt lotterispel.

EveryMatrix expanderar på lotterimarknaden

EveryMatrix, en framstående aktör inom iGaming-industrin, har nyligen utnämnt Nikolina Gabelica till chef för lotteri. Med över 20 års erfarenhet inom lotteri och spel, är Gabelica en viktig tillgång för företagets växande ambitioner på den globala lotterimarknaden.

  • Nyckelrekrytering: Nikolina Gabelica, med över 20 års erfarenhet.
  • Strategisk inriktning: Fokus på World Lottery och European Lottery Association-affärer.
  • Marknadsexpansion: Framgångsrika anbud med nationella lotterioperatörer i Ungern och Finland; intåg på Michigan-marknaden genom partnerskap med Rush Street Interactive.
  • Finansiell tillväxt 2023: Åtta månader av konsekvent tillväxt; EBITDA fördubblad till €14 miljoner.
  • Tekniska lösningar: Modulära, API-drivna system anpassade för globala lotterier.

Med Gabelicas expertis och EveryMatrixs tekniska innovationer, stärker företaget sin position och är väl rustat för att möta digitaliseringens utmaningar inom lotterisektorn.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.