Press ESC to close

EveryMatrix stärker sin lotteriverksamhet med nyckelrekrytering

EveryMatrix har officiellt utnämnt Nikolina Gabelica till rollen som chef för lotteri. Med en imponerande bakgrund från det kroatiska lotteriet Hrvatska Lutrija, där hon har samlat på sig över två decenniers erfarenhet, är Gabelica nu redo att ta sig an de globala utmaningarna hos EveryMatrix.

”Ebbe Groes”, Group CEO för EveryMatrix, uttrycker sin beundran för Gabelica och hennes kompetens: ”Nikolina är mycket respekterad i lotterivärlden med stor erfarenhet av de detaljhandels- och digitala krav som lotterier har idag.”

I sin nya position kommer Gabelica att ansvara för att leda den kommersiella och produktstrategiska utvecklingen för organisationer anslutna till World Lottery Association (WLA) och European Lottery Association. Detta inkluderar att navigera i de behov och förväntningar som finns hos både befintliga och potentiella lotterikunder världen över.

Nikolina Gabelica själv delar sin entusiasm över den nya rollen: ”Jag är tacksam för det varma välkomnande som det fantastiska teamet här har gett mig. Mina mer än 20 års erfarenhet av lotteri och spel passar perfekt med EveryMatrix.”

EveryMatrix har tidigare etablerat framgångsrika samarbeten med stora lotteriorganisationer som Ungerska Nationallotteriet (SZRT) och finska Veikkaus. Företaget är känt för att ligga i framkant när det gäller att anpassa sina tjänster till ny teknik och en ny generation av kunder, vilket gör Gabelicas erfarenhet och ledarskap till en värdefull tillgång i deras fortsatta expansion och innovation inom lotterisektorn.

EveryMatrix stärker banden med WLA

EveryMatrix, nu associerad medlem i World Lottery Association, expanderar sitt globala fotavtryck genom strategiska partnerskap med WLA-medlemmar. Företagets engagemang för ansvarsfullt spelande, etiska affärspraxis och att stödja goda ändamål står i centrum för dess WLA-marknadsaktiviteter.

  • WLA-partnerskap: Norska statens lotteri, Norsk Tipping, och OPAP.
  • Certifieringar: ISO270001, ISO20000.
  • Ansvarsfullt spelande: Ett kärnvärde i samarbetet med WLA.
  • Teknologisk innovation: Modulär och API-driven produktportfölj för kasino, sportspel, betalningar och affiliate/agenthantering.
  • Nyckelrekrytering: Nikolina Gabelica, med över 20 års erfarenhet, utsedd till chef för lotteri.

Med Gabelicas expertis och EveryMatrixs teknologiska framsteg, är företaget väl positionerat för att hjälpa lotterier att maximera vinster för välgörande ändamål. EveryMatrixs engagemang i WLA-sammanhang speglar dess strävan att vara en pålitlig partner i spelindustrin.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.