Press ESC to close

EuroMillions-jackpot på 75 miljoner pund vunnen

Källa: Mirror

En anonym lottospelare har kammat hem den enorma summan av 75 miljoner pund i EuroMillions, ett transnationellt lotteri som engagerar spelare över hela Europa. Den senaste dragningen, som ägde rum på en tisdagskväll, resulterade i en jackpotvinst efter att ingen lyckades vinna den tidigare jackpotten på 67 miljoner pund.

Gary Henry, en tidigare lottovinnare, delar med sig av sina erfarenheter och reflekterar över hur hans liv förändrades efter att ha vunnit 4,5 miljoner pund. ”De senaste 15 åren har verkligen flugit förbi. Jag kan fortfarande komma ihåg telefonsamtalet till The National Lottery och allt kändes som en dröm,” säger Henry. Han har sedan dess rest världen runt och spenderat på lyxiga saker, inklusive 550,000 pund på boende och 23,000 pund på en donation för en fotbollsplan.

En annan vinnare, Jonny Johnston, som arbetade som Tesco leveransförare, vann 3,8 miljoner pund och valde att avsluta sitt arbetspass innan han firade sin vinst. ”Jag trodde att det var ett trick efter att ha vunnit 3,8 miljoner pund i Lotto Jackpot och innan jag avslutade mitt skift på jobbet för att inte lämna kollegorna i sticket,” berättar Johnston.

EuroMillions-lotteriet kräver att deltagarna är minst 18 år gamla för att spela, och biljetter kan köpas i nio europeiska länder. Spelet har inte bara förändrat livet för vinnarna utan även bidragit till samhällsprojekt genom donationer som de lyckliga vinnarna ofta väljer att göra.

EuroMillions-jackpotvinnare genom tiderna

Sedan starten 2004 har EuroMillions-lotteriet skapat otaliga miljonärer, med den största vinsten på hisnande €240 miljoner. Rekordvinster har registrerats i flera länder, inklusive Österrike, Storbritannien och Schweiz.

  • Största jackpoten: €240 miljoner.
  • Rekordvinster: I länder såsom Österrike, Storbritannien och Schweiz.
  • Anonymitet vs. offentlighet: Vinnare har valt att förbli anonyma eller dela med sig av sina framtidsplaner.
  • Ökad maxjackpot: Efter rekordvinster har maxjackpotten ökat med €10 miljoner.

Vinnarnas berättelser sträcker sig från anonymitet till öppenhet, där vissa delar med sig av sina drömmar och planer för framtiden. Denna jackpotvinst på 75 miljoner pund är ytterligare ett kapitel i EuroMillions fascinerande historia.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.