Press ESC to close

En spelare kammar hem storvinsten i Superlotto 6/49

Källa: Gmanetwork

Under tisdagskvällens direktsändning från Philippine Charity Sweepstakes Office (PCSO) blev en ensam spelare den lyckliga vinnaren av Superlotto 6/49-jackpotten. Den imponerande summan som spelaren tog hem uppgick till P51,964,353.60.

De vinnande numren i Superlotto 6/49 som förändrade en spelares liv var 40-18-07-06-24-27. Medan denna spelare nu kan fira sin nyvunna förmögenhet, fanns det ingen som lyckades kamma hem de andra stora priserna under kvällens lottodragning.

Jackpottarna för de andra populära lottospelen, Lotto 6/42 och Ultra Lotto 6/58, fortsätter att växa. För Lotto 6/42 står jackpotten nu på P48,422,215.40 och för Ultra Lotto 6/58 är den uppe i P49,500,000.00.

Det var inte heller någon som vann 6D Lotto, vars pris för tillfället var P1,940,394.28. Spänningen stiger alltså i takt med att jackpottarna för dessa spel fortsätter att öka och lottospelare över hela landet håller tummarna för att nästa dragning ska göra dem till miljonärer.

Superlotto 6/49: En spelares öde förändras

Under tisdagskvällens dragning från PCSO blev en ensam spelare den stora vinnaren av Superlotto 6/49. Vinsten på P51,964,353.60 är en livsförändrande summa.

  • Grundat: PCSO etablerades 1935
  • Uppdrag: Att samla in medel till hälso- och välgörenhetsprogram
  • Utveckling: Från en organisation till en stor myndighet för finansiering av hälso- och socialvård
  • Finansieringskällor: Lotterier, sweepstakes och andra chansspel
  • Bidrag till samhället:
  • 80% av intäkterna går till hälso- och socialvårdsprogram
  • Miljontals stödmottagare tack vare PCSO

Vinsten markerar en milstolpe för PCSO, som fortsätter att göra en betydande inverkan på samhället genom sina lotterier. Medan jackpottarna för andra spel växer, håller spelare över hela landet andan inför nästa dragning.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.