Press ESC to close

En spelare kammar hem rekordjackpotten i 6/49 Super Lotto

Källa: Newsinfo

I en nyligen genomförd dragning av 6/49 Super Lotto har en ensam spelare lyckats vinna den enorma summan av 640,6 miljoner filippinska pesos. Den vinnande kombinationen som förändrade en lycklig spelares liv var 26-33-14-48-06-42, enligt uppgifter från det filippinska lotteriet PCSO.

”Nästan 170 miljoner människor la sina spel för tisdagens 6/49 lotto dragning,” avslöjade Melquiades Robles, generaldirektör för PCSO, i en intervju med Radyo 630. Denna dragning har inte bara genererat en vinnare av huvudpriset, utan också skapat ett stort intresse bland lotterispelare.

För de som vunnit priser i spannet 10,000 till 300,000 pesos, finns möjligheten att hämta ut sina vinster på närmaste PCSO-kontor. Jackpottvinnaren å andra sidan måste besöka PCSO:s huvudkontor för att kunna hämta sitt pris, och det krävs att vinnaren presenterar sin vinstlott samt två giltiga ID-kort.

Under samma kväll som 6/49 Super Lotto-dragningen ägde rum, hölls även dragningar för 6/58 Ultra Lotto och 6/42 Lotto, där ingen lyckades vinna jackpotten.

PCSO 6/49 Super Lotto: En historisk vinst

En anonym lycklig spelare har just skrivit in sig i PCSO 6/49 Super Lottos historieböcker med en jackpot på 640,6 miljoner pesos. Spelet, som är en del av de Pari-mutuel-spel som erbjuds av Philippine Charity Sweepstakes Office, lockar tusentals med drömmar om storvinst varje vecka.

  • Dragningstider: Tisdagar, torsdagar och söndagar kl. 21:00.
  • Spelutbud: Inkluderar Lotto 6/42, Mega Lotto 6/45, Grand Lotto 6/55, Ultra Lotto 6/58, 4D Lotto och 6D Lotto.
  • Fast utbetalning: Spel såsom EZ2 (2D Lotto) och Swertres (3D Lotto).
  • Senaste jackpot: 640,6 miljoner pesos vunnet av en ensam spelare.

Denna rekordjackpot, som utlöstes av en kombination av siffrorna 26-33-14-48-06-42, markerar en av de mest minnesvärda ögonblicken i PCSO 6/49 Super Lottos historia. Spelets popularitet är odiskutabel, och dess förmåga att förändra liv är lika verklig som de nummer som dras varje spelkväll.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.