Press ESC to close

En lycklig vinnare kammar hem Megalotto-jackpotten

Källa: Gmanetwork

I en nyligen genomförd dragning av Megalotto 6/45 har en ensam spelare lyckats kamma hem en jackpott på hela 45,6 miljoner pesos. Den lyckosamma kombinationen som förändrade en spelares liv var 05-12-19-01-28-08.

Under samma lottodragning var spänningen hög för Grand Lotto 6/55, men ingen spelare lyckades träffa rätt på den eftertraktade kombinationen 48-46-30-29-15-42. Det innebär att den potentiella vinsten på 29,7 miljoner pesos förblir outdelad.

Dessa händelser markerar ännu en omgång av spänning och förväntan inom lotterivärlden, där drömmar kan bli verklighet för de som vågar satsa. Megalotto 6/45 fortsätter att vara en av de mest populära spelen, medan Grand Lotto 6/55 lockar spelare med sina stora jackpottar.

Megalotto 6/45: Jackpottens resa

Megalotto 6/45, ett spel som förkroppsligar drömmen om snabbrikedom, har än en gång skapat en multimiljonär. Med dragningar varje måndag, onsdag och fredag kl. 21:00, fortsätter spelet att locka hoppfulla spelare.

  • Dragningsschema: Mån, Ons, Fre — 21:00
  • Senaste vinnare: En ensam lycklig själ vinner 45,6 miljoner pesos
  • Jackpottchanser: Varierar, men alltid eftertraktade
  • Arkiverade resultat: Tillgängliga upp till 365 dagar
  • Relaterade spel: Super Lotto 6/49, Grand Lotto 6/55 m.fl.

Medan Megalotto 6/45 firar sin senaste vinnare, fortsätter jakten på nästa storvinst. Länkar för att se de senaste resultaten och historiken erbjuder en inblick i spelets spännande värld. Spelet är en del av PCSO:s lottofamilj, där varje dragning skapar nya möjligheter.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.