Press ESC to close

Dublin-spelare vinner rekordjackpott online

Källa: Joe

”Det kommer säkert att bli en helgs firande för en online-spelare i Dublin som har blivit den första Lotto-jackpotvinnaren 2024,” säger en talesperson för National Lottery.

En lycklig lottospelare i Dublin har köpt den vinnande lotten online och kammat hem en Lotto-jackpott på hela 14,6 miljoner euro. Detta markerar den första stora jackpottvinsten för året och den högsta summan som delats ut på över två år.

Vinnaren, som ännu inte har trätt fram, har tre månader på sig att hävda sin enorma vinst. Det är den sjunde största vinsten någonsin i Irlands Lotto-historia. National Lottery har inte avslöjat några detaljer om vinnaren men uppmanar alla spelare att noggrant kontrollera sina biljetter.

”Inte bara det, men vinnaren av 14,67 miljoner euro har också tagit en lista över titlar med sin massiva vinst inklusive högsta online Lotto-jackpotvinnaren och den sjunde högsta jackpotvinnaren sedan spelet började. Det är utan tvekan livsförändrande och naturligtvis chockerande för vinnaren som kommer att se den vinnande summan på sin biljett när de loggar in på sitt National Lottery-konto,” tillägger talespersonen för National Lottery.

Denna jackpot är den första sedan oktober föregående år, då två personer från Dublin delade på en 7,7 miljoner euro pris. Med den senaste vinsten fortsätter Lotto att vara en källa till spänning och förhoppningar för spelare över hela Irland.

Irlands Lotto: Rekordjackpottar genom tiderna

Dublins senaste Lotto-vinnare ansluter sig till en exklusiv skara av multimiljonärer. Irlands National Lottery har sedan 1988 skapat storvinnare, med jackpottar som når astronomiska summor.

  • Största jackpott: En ensam vinnare tog hem rekordsumman 2022.
  • Jackpottak: Sedan 2022 är taket satt till €19,06 miljoner.
  • Största syndikatvinst: 16 arbetare från Co Carlow.
  • Största individuella vinst: En man från Dublin.
  • Historisk vinst: Cunningham-familjen från Co Cork vann den största jackpotten vid den tiden.

Med den senaste vinsten på 14,6 miljoner euro fortsätter traditionen av livsförändrande vinster. Varje ny jackpott bidrar till den rika historien av Irlands Lotto – en källa till hopp och spänning för hela nationen.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.