Press ESC to close

Dubbla lottovinster i Louisiana – vem är de lyckliga vinnarna?

Källa: 973thedawg

Två lyckliga lottospelare i Louisiana har dragit den stora vinsten med 200 000 dollar var, meddelar Louisiana Lottery. Trots att ingen lyckades kamma hem Powerball-spelets gigantiska jackpot på 375 900 000 dollar, har delstaten ändå skapat stor glädje hos några av sina invånare.

Bruce Mikells rapporterar att två biljetter sålda i Louisiana matchade de vinnande numren för att hävda toppriset. ”Två lottospelare i Louisiana har anledning att vakna upphetsade idag,” säger Mikells till 973thedawg.com. Han fortsätter, ”Det vi har bekräftat från Louisiana Lottery är att två biljetter sålda i Louisiana matchade numren som behövdes för att hävda spelets högsta pris.”

Louisianas Lotto-spel hade ingen som vann den stora jackpotten, men åtta personer kunde ändå glädja sig åt en vinst på 883 dollar vardera. Easy 5-spelet, som tidigare i januari hade en vinst på 110 000 dollar, har nu gjort en spelare 200 000 dollar rikare.

Trots att de exakta försäljningsställena för de vinnande biljetterna ännu inte har bekräftats, är det känt att biljetterna såldes i Slidell och New Iberia. Medan Lotto-jackpotten fortsätter att växa, har tidigare jackpottar i spelet nått upp till 2,5 miljoner dollar, vilket ger hopp om ännu större framtida vinster för Louisianas invånare.

Louisiana Lottery: Jackpotstatistik och historiska vinstsummor

Louisiana Lottery har sedan starten den 15 maj 1993 delat ut 3,020 Lotto-jackpottar. Den senaste jackpotten landade på 675 000 dollar den 28 februari 2024, vilket var en ökning med 25 000 dollar från den föregående dragningen.

  • Senaste jackpott: $675,000 (28 februari 2024)
  • Jackpotökning: $25,000 från föregående dragning
  • Historisk högsta jackpott: $2,53 miljoner
  • Historisk lägsta jackpott: $500,000
  • Genomsnittlig jackpottsumma: $1,038,674.67
  • Totalt antal jackpottar: 3,020

Med en historia av varierande jackpottstorlekar och frekventa vinstchanser fortsätter Louisiana Lottery att locka spelare med drömmar om den stora vinsten.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.