Press ESC to close

David Kaufmann i ledning inför EPT Paris finalbord

Källa: Pokernews

David Kaufmann har säkrat en dominerande position inför finalbordet i PokerStars European Poker Tour Paris Main Event. Med en imponerande summa av 24,800,000 i marker, står han nu inför möjligheten att lägga vantarna på ett förstapris på €1,287,800.

Kaufmann, som tidigare har vunnit WCOOP Main Event, har efter en paus för ekonomistudier återvänt till pokerborden med förnyad styrka. Hans närmaste rivaler i kampen om titeln är Aleksejs Ponakovs med 10,050,000 marker och den brittiska pokerikonen Barny Boatman som sitter på 9,675,000 marker.

”’Faktiskt inte så mycket. Jag har drömt om att vara i en situation som denna, att vara vid ett slutbord som detta. Men du kan inte drömma, jag måste vinna den här turneringen, jag måste vinna den här turneringen. Du måste bara fortsätta spela. Försök att spela bra, och förhoppningsvis händer det någon dag,'” säger David Kaufmann, pokerspelare, till PokerStars European Poker Tour Paris.

Det prestigefyllda eventet har lockat totalt 1,747 spelare och är det sjätte största i EPT:s historia, samt det största som någonsin ägt rum utanför Barcelona. Med sex spelare kvar vid bordet är spänningen påtaglig.

”’Det är en galen turnering. Det är en vansinnig struktur. Det tar så lång tid. Det tar så många dagar. Att vara vid slutbordet är vansinnigt. Jag hade sådan tur vid slutbordet. Några mirakel hände, som tior mot knektar. Jag är bara glad och tillbaka för att ge det mitt bästa,'” tillägger Kaufmann om den intensiva upplevelsen.

Med finalbordet inställt på att bli en av de mest minnesvärda händelserna i EPT:s historia, står det klart att alla ögon kommer att vara riktade mot Kaufmann och hans motståndare när de gör upp om den eftertraktade titeln och det stora priset.

David Kaufmann: Pokerprofil inför EPT Paris final

David Kaufmann, Tysklands pokerstjärna, står i rampljuset inför finalbordet i EPT Paris. Med en överlägsen ledning och en karriär på uppgång, är han en spelare att hålla ögonen på.

  • Tyskland All Time Money List: 592:a plats
  • Aktuell global ranking: 30,260:e plats
  • Bästa globala ranking: 28,937:e plats
  • Global Poker Index: 5,108:e plats
  • Popularitetsranking: 13,551:a plats
  • Nyliga turneringsresultat: Framträdanden i EPT-evenemang i Frankrike, Tjeckien och Cypern
  • Kommande event: Deltagande i flera internationella pokerturneringar

Som en spelare med ett redan imponerande CV och en WCOOP Main Event-seger i bagaget, är Kaufmann redo att ta sig an finalbordet och kanske lägga till EPT Paris-titeln till sina meriter.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.