Press ESC to close

Chicken Rush: BGamings nya spel med explosiva multiplikatorer

Källa: Gamesbras

BGaming har nyligen introducerat sitt senaste tillskott till iGaming-världen, Chicken Rush, som tar spelarna till en actionpackad Vilda Västern-miljö. Spelet, som utmärker sig med en återbetalningsprocent (RTP) på 97%, bjuder in spelare att hjälpa tre beväpnade tuppar att upprätthålla lag och ordning.

Aliaksej Baliukonis, Game Designers Team Lead på BGaming, uttrycker sin entusiasm för det nya spelet: ”Vi är stolta över att lansera Chicken Rush, som är lika actionfylld som titeln antyder. Det högst kreativa bonusspelet förblir sant mot spelets tema, med träkistor som ersätter traditionella symboler och lägger till en extra överraskningsnivå.”

Spelets bonusrunda är en unik funktion där spelare kan avslöja klistermärken, multiplikatorer eller extra gratissnurr. Dessa element bidrar till en dynamisk spelupplevelse där spelarna har möjlighet att uppnå en maximal multiplikator på x5,000.

Baliukonis tillägger: ”Vi är glada att se hur populärt detta spel är, med trion av Köp Bonus-alternativ, våra älskvärda karaktärer och spännande multiplikatorer som alla säkerställer att spelet är fullt av action.”

För de som är villiga att ta en genväg till spänningen erbjuder Chicken Rush tre olika Köp Bonus-alternativ, vilka varierar i pris och ger spelaren en direktbiljett till bonusrundan.

BGaming fortsätter att stärka sin position på marknaden med innovativa spel som Chicken Rush. Företaget har tidigare gjort sig känt för att vara pionjärer inom stöd för kryptovalutor och för att erbjuda Provably Fair-spel, vilket garanterar rättvisa och transparenta spelresultat. Med Chicken Rush ser det ut som att BGaming har lagt ännu en fjäder i hatten inom den konkurrenskraftiga iGaming-industrin.

Chicken Rush: BGamings färgstarka slotspel

BGamings Chicken Rush är ett slotspel som snabbt blivit en favorit bland onlinecasinospelare. Dess levande grafik och medryckande spelupplevelse har lockat tusentals spelare och mottagit lysande recensioner från både spelare och kritiker.

  • Populärt spel: Omtyckt av spelare världen över
  • Grafik & Spelupplevelse: Färgstark och spännande
  • Spelarrecensioner: Överväldigande positiva, med en genomsnittlig betygsättning på 4,5 av 5
  • Vinstpotential: Upp till 1000x insatsen
  • Spelarnöjdhet: 90% av spelarna är nöjda
  • Antal positiva recensioner: Över 500

Med potential för stora vinster och en underhållande spelupplevelse, har Chicken Rush cementerat sin position som en storfavorit. Kritiker har också gett spelet högt betyg för dess underhållningsvärde och engagerande funktioner. BGaming fortsätter att imponera med sitt engagemang för innovation och spelarnas nöjdhet.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.