Press ESC to close

Cherasbo vinner Magnum 4D:s första jackpot för 2024

Källa: Thesun

En invånare i Cheras har nyligen blivit den första jackpotvinnaren för Magnum 4D under 2024, med en vinst på hela 10,9 miljoner RM. Vinnaren, som valde att förbli anonym, lyckades pricka in de rätta numren genom ett systemspel som inkluderade 16 olika nummer.

De lyckosamma numren 7474 och 3964 har enligt vinnaren personlig betydelse. ”7474 har alltid haft en speciell plats i mitt hjärta. Dess dubbelnummerdragningskraft har tidigare gett mig tur, vilket resulterade i små vinster. Den har aldrig svikit mig,” säger jackpotvinnaren till https://thesun.my.

Efter att ha insett att drömmen blivit verklighet, tog vinnaren ett foto av sina biljetter. ”Jag var överlycklig, för att säga det minst. Jag dubbelkollade dragningens nummer bara för att vara säker. Resultatet kändes overkligt,” tillägger vinnaren.

Med den nyvunna förmögenheten planerar vinnaren att göra investeringar i fastigheter och bidra till samhället genom välgörenhet. Ett särskilt fokus kommer att ligga på att erbjuda stipendier till studenter från B40-kategorin, en grupp med lägre inkomster i samhället.

Magnum 4D: Jackpottens Historik och Statistik

Magnum 4D, ett populärt lotterispel i Malaysia, erbjuder spännande vinstmöjligheter med sitt jackpotsystem. Spelare väljer nummer för att matcha dragningar och kan vinna stort genom olika prissystem.

  • Spelsätt: Välj 4D-nummer och kombinera för jackpott.
  • Jackpottsystem: Kumulativa vinster som kan nå miljontals ringgit.
  • Prisstruktur: Varierar mellan olika 4D-spel såsom Magnum, Damacai, och SportsToto.
  • Språkval: Tillgängligt på engelska och 中文 (kinesiska).
  • Vinstutbetalning: Specifika platser för att hämta priser.

Denna jackpotvinst markerar en strålande inledning på 2024 för Magnum 4D, och fortsätter att locka spelentusiaster med löftet om livsförändrande summor.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.