Press ESC to close

Checkd Dev förstärker samarbetet med Stats Perform

Checkd Dev har breddat sitt samarbete med dataleverantören Stats Perform för att integrera Opta-data i sitt Smart Acca-verktyg, vilket är avsett för fotboll och amerikanska sporter. Detta interaktiva verktyg är designat för att hjälpa användare att snabbt analysera och använda detaljerad statistik för att skapa ackumulatorspel.

Andrew Grimshaw, kommersiell direktör på Checkd Dev, betonar vikten av affären och lyfter fram Opta-datas erkända status inom sportstatistik. ”Detta är en viktig affär med en långsiktig värderad partner i Stats Perform, vilket innebär att spelare som använder Smart Acca i sitt valda spelbolag använder Opta-data, den mest erkända och betrodda sportstatistiken i branschen,” säger Grimshaw till igamingbusiness.com.

Smart Acca-tekniken har redan visat sig vara en framgångsfaktor i Storbritannien, där den används av stora spelbolag som Sky Bet, William Hill och Paddy Power för förmatchsforskning inom fotbollsmarknader. Nick Cockerill, VP av bettingprodukter på Stats Perform, framhåller teknikens fördelar: ”Smart Acca-tekniken är en mycket imponerande spelösning som redan har berikat och förenklat processen att välja ett ackumulatorspel för slutanvändare,” meddelar han via igamingbusiness.com.

Utöver Smart Acca har Checkd Dev även lanserat appar som Boxing News och FlashPicks för den nordamerikanska marknaden, vilka bygger på deras Betting Hub-teknologi och historiska Opta-data. Med dessa framsteg är Checkd Dev och deras verktyg Smart Acca inställda på att expandera ytterligare på den globala iGaming-marknaden.

Utökad samarbete mellan Checkd Dev och Stats Perform

Checkd Dev förstärker sitt partnerskap med datajätten Stats Perform, vilket möjliggör för licensierade operatörer att integrera det interaktiva spelverktyget Smart Acca, drivet av Opta-data, på sina marknadssidor för fotboll och amerikanska sporter i online- och mobilspelböcker. Detta understryker Checkd Devs långvariga användning av Stats Performs Opta-produkt och betonar sportdatas roll i att föra fans och spelare närmare spelet.

  • Partnerskapsutvidgning: Stats Perform och Checkd Dev
  • Smart Acca-verktyget: Införlivat i marknadssidor för fotboll och amerikanska sporter
  • Användning i Storbritannien: William Hill, Paddy Power, Sky Bet
  • Fokus på Nordamerika: FlashPicks-appen
  • Dataavtal: Bland annat med Tennis Australia och WTA
  • Användarsiffror för FlashPicks: Över 31,000 spelade spel

Detta utökade samarbete markerar en ny era för Checkd Devs Smart Acca, som nu står inför potentialen att ytterligare revolutionera spelupplevelsen för användare globalt. Med Stats Performs djupgående data och Checkd Devs teknologiska innovationer, är framtiden ljus för engagerade spelare och sportentusiaster.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.