Press ESC to close

Bragg Gaming Group expanderar till Peru med ny licens

Bragg Gaming Group har säkrat en viktig position i den latinamerikanska iGaming-världen genom att erhålla licens som tjänsteleverantör i Peru. Detta godkännande, utfärdat av det peruanska ministeriet för utrikeshandel och turism, banar väg för företaget att erbjuda sina onlinekasino spel via Bragg Hub-plattformen till operatörer i regionen.

Bragg Hub-plattformen, som stoltserar med en imponerande portfölj av över 9 000 speltitlar, är nu redo att tas i bruk av peruanska operatörer. Plattformen kompletteras av Fuze, ett marknadsföringsverktyg utformat för att förbättra spelupplevelsen för användarna.

”Ivica Jovanovski, Chef för Aggregation på Bragg Gaming, uttrycker sin entusiasm över företagets förmåga att snabbt anpassa sin avancerade teknologi till de peruanska regulatoriska kraven. Han betonar att Bragg är ’fullt förberedda och redo att erbjuda våra tjänster omedelbart när den peruanska onlinemarknaden öppnas’,” rapporterar Gambling Insider.

Med en förväntad tillväxt i den peruanska online spelmarknaden under de kommande åren, positionerar sig Bragg Gaming Group som en nyckelspelare. Jovanovski framhåller även företagets ambition att ”hjälpa våra operatörspartners genom processen att lansera konkurrenskraftiga erbjudanden online.”

Bragg Gaming Groups expansion i Peru markerar ett strategiskt steg för att stärka sin närvaro i den globala iGaming-industrin och för att möta den växande efterfrågan på onlineunderhållning i Latinamerika.

Tillväxtutsikter för Perus onlinespelmarknad 2024

Perus marknad för onlinespel är på stark frammarsch, drivet av konsumenternas ökande förkärlek för digital underhållning. Marknadstrender och specifika lokala omständigheter, tillsammans med övergripande makroekonomiska faktorer, bidrar till en betydande tillväxt.

  • Tillväxttakt: Anmärkningsvärd ökning i marknadens storlek.
  • Spelaktiviteter: Antalet individer som deltar i onlinespel växer.
  • Tillgänglighet: Förbättrad tillgång och tillgänglighet av onlinespel stimulerar tillväxten.

Prognoser pekar på att marknaden kommer att fortsätta expandera fram till 2024, med en växande efterfrågan som lockar globala aktörer som Bragg Gaming Group. Expansionen i Peru är ett strategiskt drag för att kapitalisera på denna trend och möta den ökade konsumentefterfrågan på onlinespel.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.