Press ESC to close

Boomerang Partners siktar på trippel framgång i AffPapa iGaming Awards

”Vi är hedrade över att bli nominerade för dessa ansedda AffPapa iGaming Awards,” säger Vitalii Prokofev, VD för Boomerang Partners, till https://emerging-europe.com/partner-content/boomerang-partners-eyes-triple-crown-at-affpapa-igaming-awards-2024-as-voting-opens/.

Boomerang Partners har bekräftat sin position som en tungviktare inom iGaming industrin genom att bli nominerade i tre olika kategorier vid AffPapa iGaming Awards 2024. Denna framgång kommer i kölvattnet av en betydande tillväxt på 135 procent i företagets aktiva partnerbas, vilket innebär en ökning från 2,200 till över 5,200 partners under det gångna året.

Företaget, som är känt för sitt innovativa affiliate program och attraktiva bonus erbjudanden, har tidigare mottagit flera prestigefyllda utmärkelser inom iGaming sektorn. I ett drag som ytterligare stärker dess engagemang för marknadsföringssamarbeten, har Boomerang Partners lanserat Golden Boomerang Awards 2024, en tävling som riktar sig till affiliates.

Med utbetalningar som överstiger 50 miljoner euro till sina partners, uppmanar Boomerang Partners nu sina samarbetspartners och branschkollegor att delta i röstningsfasen för AffPapa iGaming Awards. Omröstningen är i full gång och kommer att avslutas den 3 maj 2024.

Boomerang Partners: Framgångar i iGaming 2024

Boomerang Partners har markerat sitt avtryck i iGaming-industrin med betydande tillväxt och framstående prestationer under 2024. Företaget har expanderat genom strategiska partnerskap och nyskapande produkter, vilket cementerat dess position på marknaden.

  • Tillväxt i intäkter: Ökning med 30%
  • Marknadsandel: Uppgång med 20%
  • Nya marknader: Expansion till 5 nya områden
  • Partnerskapsbildningar: 10 nya samarbeten
  • Innovativa initiativ: Lansering av Golden Boomerang Awards 2024

Med dessa imponerande siffror och initiativ visar Boomerang Partners på en dynamisk och framåtblickande framtid inom iGaming. Företagets framsteg speglas i dess nomineringar i AffPapa iGaming Awards, vilket bekräftar dess inflytande och framgångar under året.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.