Press ESC to close

Bitcoin Halving skakar om iGaming-industrin

Källa: Yogonet

SOFTSWISS, en framstående aktör inom mjukvarulösningar för iGaming, har nyligen publicerat en studie om Bitcoin Halvings inverkan på branschen. Den senaste halveringen, som ägde rum den 19 april 2024, har halverat belöningen för Bitcoin-gruvdrift till 3.125 BTC per block. Detta är den fjärde halveringen sedan Bitcoins tillkomst, och den totala mängden Bitcoins som någonsin kommer att finnas är begränsad till 21 miljoner.

Enligt Bradley Peak, blockchain expert och rådgivare inom tokenekonomi, innebär denna händelse både möjligheter och utmaningar för iGaming-sektorn. ”Varje förändring kommer inte att vara utan sina utmaningar. Det är viktigt att anpassa sig – investera i anställdas lärande och utveckling, ombordstigning av kryptobearbetning och se till att din plattform förblir säker under processen,” säger Peak.

Historiskt sett har varje Bitcoin Halving lett till en prisökning på kryptovalutan, vilket kan innebära ett ökat värde för de som använder Bitcoin inom iGaming. Denna prisökning kan också leda till en ökad användning av kryptovalutor inom branschen, vilket i sin tur kan påverka regelverket och leda till nya regleringar för kryptodriven iGaming.

SOFTSWISS studie belyser vikten av att förstå och förbereda sig för de förändringar som Bitcoin Halving kan medföra. Med tanke på Bitcoins växande roll inom iGaming är det av yttersta vikt för aktörer inom branschen att hålla sig uppdaterade och anpassningsbara till den snabbt föränderliga kryptomarknaden.

SOFTSWISS: Innovatör inom iGaming 2024

SOFTSWISS, en tongivande mjukvaruleverantör för iGaming, har cementerat sin ställning i branschen med nyskapande lösningar och en stark marknadspåverkan. Företagets framfart karaktäriseras av betydande tillväxt och expansion på global nivå.

  • Företagsnamn: SOFTSWISS
  • Bransch: iGaming mjukvaruleverantör
  • Marknadspåverkan: Stark
  • Tillväxt: Betydande
  • Expansion: 20+ nya marknader
  • Portfölj: 200+ spelprodukter
  • Strategiska partnerskap: 15+ med branschledare
  • Marknadsandel: 12%
  • Intäktstillväxt: 25% årligen

Med en diversifierad produktportfölj och strategiska allianser stärker SOFTSWISS sin position och förändrar spelplanen inom digital underhållning. Företagets framsteg speglar en dynamisk och växande spelindustri.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.