Press ESC to close

Bingokväll med jackpot i Tottenhill Village Hall

Källa: Lynnnews

Tottenhill Village Hall bjuder in till en kväll fylld med spänning och gemenskap. Den 27 april kommer dörrarna att öppnas för en bingokväll där deltagarna har chansen att vinna en stor jackpot. För de som känner sig extra lyckosamma erbjuds även ett lotteri med attraktiva priser.

Kvällens festligheter inleds klockan 19.30 och förutom spelen kommer besökarna att kunna avnjuta förfriskningar. Det är en utmärkt möjlighet att umgås och samtidigt stödja en god sak; alla intäkter från evenemanget kommer oavkortat att gå till Tottenhill Village Halls fonder.

Denna bingokväll utlovar inte bara underhållning och spänning för deltagarna, utan bidrar även till hallens fortsatta drift och underhåll. En perfekt kombination av nytta och nöje väntar de som deltar.

Tottenhill Village Hall: Evenemangskalender 2024

I hjärtat av samhället—Tottenhill Village Hall—blomstrar med en mångfald av evenemang för 2024. Från lokala mässor till kulturella festivaler och lärorika workshops, finns något för alla åldrar.

  • Antal evenemang: 15
  • Deltagande organisationer: 10
  • Förväntade besökare: 5000
  • Community mässor: 5
  • Kulturella festivaler: 3
  • Utbildningsworkshops: 7

Med ett starkt samarbete med lokala organisationer, lovar Tottenhill Village Hall att leverera engagerande aktiviteter som förenar och berikar gemenskapen. En plats där lärande och underhållning går hand i hand.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.