Press ESC to close

BGaming avtäcker Dragon’s Crash – ett nytt spel med asiatiska lyckosymboler

BGaming, en innovatör inom iGaming-industrin, har nyligen lanserat Dragon’s Crash, sitt senaste tillskott till företagets växande portfölj av kraschspel. Spelet, som är inspirerat av asiatisk kultur där draken är en symbol för lycka och välstånd, erbjuder spelarna en chans att vinna stora rikedomar i en tempelmiljö.

Mikalai Dzneladze, Chief Casual Game Producer på BGaming, uttrycker entusiasm över lanseringen. ”Vi är glada över att släppa vårt tredje kraschspel vid en tidpunkt då de njuter av en brant ökning i popularitet. De är favoriter bland spelare som letar efter enkelhet och hastighet, vilket är precis vad Dragon’s Crash erbjuder,” säger Dzneladze till Gambling Insider.

För att möta olika spelarpreferenser har Dragon’s Crash utrustats med funktioner som flerbetsalternativ och två autolägen. Spelet inkluderar även en spelartabell som visar vinster och förluster, vilket skapar en känsla av gemenskap och konkurrens bland spelarna.

Med en återbetalningsprocent (RTP) på 97% och en maximal vinst på €250,000, lovar Dragon’s Crash både spänning och generösa utbetalningar. Spelets energiska grafik och ljudspår kompletterar det attraktiva temat och bidrar till en uppslukande spelupplevelse.

BGaming: Innovatör i iGaming-industrin

BGaming har sedan starten 2018 snabbt blivit en framträdande spelutvecklare inom iGaming-branschen, känd för sin nyskapande teknik och högkvalitativa spel. Företagets unika spelportfölj och fokus på mobilspel har bidragit till dess framgång och marknadsandelar.

  • Grundat: 2018
  • Huvudkontor: Minsk, Belarus
  • Antal spel: Över 60 titlar
  • Utmärkelser: Flera priser för spelutveckling och innovation
  • Spelfokus: Slots, bordsspel och andra kasinotitlar
  • Mobilspel: Spel optimerade för enheter i farten
  • Ansvarsfullt spelande: Dedikation till rättvisa spel och ansvarsfulla spelpraktiker

Med Dragon’s Crash fortsätter BGaming att förstärka sin position som en ledare för kreativitet och engagemang i spelvärlden.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.