Press ESC to close

BetMGM:s jackpott i New Jersey närmar sig historisk vinstsumma

Källa: Usbets

BetMGM:s progressiva jackpot, känd under namnet ”The Big One”, har nått nya höjder i New Jersey med en pott som överstiger $4,2 miljoner. Denna summa markerar ett nytt rekord för onlinekasinojackpottar i den reglerade amerikanska spelmarknaden.

”The Big One” är tillgänglig för spelare på samtliga fyra varumärken som BetMGM driver i delstaten. Bland de spel där jackpotten kan vinnas återfinns titlar som MGM Grand Millions och Loot’en Khamun: The Dead Sea Scrolls. Det unika med denna jackpot är att den kan utlösas vid vilket snurr som helst, och sannolikheten att vinna ökar för de som satsar högre belopp.

Matt Prevost, Chief Revenue Officer på BetMGM, uttryckte sin entusiasm i ett pressmeddelande: ”En växande, rekordbrytande jackpot som kan vinnas när som helst är spännande. BetMGM ser fram emot den betydelsefulla händelsen i vår historia när vi kan dela ut den största jackpotten någonsin.”

Det finns dock en gräns för hur stor jackpotten kan bli. Om ingen lyckas vinna innan den når $5 miljoner, kommer den att stanna där. Spelare och branschobservatörer håller nu ögonen på BetMGM, i spänd förväntan på vem som kommer att bli den lyckliga vinnaren av den historiska summan.

New Jerseys onlinespelintäkter slår rekord 2024

Under 2024 har New Jerseys onlinespelintäkter överträffat alla tidigare år, vilket markerar ett fortsatt framgångsrikt år för industrin. Staten bekräftar sin position som en ledande aktör inom den amerikanska onlinespelmarknaden.

  • Intäktsrekord 2024: Överstiger tidigare år
  • Industrins tillväxt: Exponentiell
  • Ekonomisk påverkan: Betydande bidrag till statens ekonomi
  • Arbetstillfällen: Ökning inom onlinespelsektorn
  • Jämförelse med andra stater: New Jersey i topposition

Denna rekordökning speglar inte bara framgången för onlinespelindustrin utan också dess växande roll i New Jerseys ekonomi, med positiva effekter på skatteintäkter och jobbskapande.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.