Press ESC to close

BetMGM förhöjer spänningen i Wheel of Fortune

Källa: Gambling

BetMGM har ingått ett samarbete med det ikoniska TV-programmet Wheel of Fortune för att sponsra en nattlig progressiv jackpot under programmets ”Big Money Week”. Detta tillkännagivande sammanfaller med firandet av showens 8000:e avsnitt.

Adam Greenblatt, VD för BetMGM, uttrycker sin entusiasm: ”’Big Money Week’ är ett fantastiskt samarbete som ger deltagare och tittare hemma möjligheten att uppleva spänningen med en progressiv jackpot.” Denna jackpot kommer att läggas till de belopp som deltagarna vinner när de löser programmets bonuspussel.

Wheel of Fortune, som har sänts i 41 säsonger, når varje vecka över 21,5 miljoner unika tittare och har en nattlig publik på cirka 9,1 miljoner. BetMGM tar tillfället i akt att även integrera sitt varumärke i showen.

Utöver TV-samarbetet har BetMGM och IGT lanserat ett nytt online slotspel, BetMGM Wheel of Fortune Triple Extreme Spin. Spelet, som erbjuder 720 sätt att vinna, är tillgängligt i flera delstater i USA samt i Ontario, Kanada.

I en relaterad nyhet har Pat Sajak, den långvariga värd för Wheel of Fortune, annonserat sin pensionering. Rykten pekar på att Ryan Seacrest är tänkt att ta över rollen som programledare.

Wheel of Fortune i siffror – 2024

Wheel of Fortune fortsätter att snurra framgångsrikt in i 2024, med en trogen publik som speglar spelets långvariga charm. Showen, som har blivit en ikon inom kvällsunderhållningen, lockar med sin blandning av spänning och nostalgi.

  • Årlig tittarskara: Stabilt antal följare genom året.
  • Demografi: En mångsidig publik, spridd över åldersgrupper och geografiska områden.
  • Trend i tittarskap: Digitala strömningstjänster påverkar, men showens kärna förblir stark.
  • Jämförelse med tidigare år: Siffror visar på en anmärkningsvärd konsekvens i tittarsiffror.

Med tiden som en allierad fortsätter Wheel of Fortune att snurra in i framtiden – med eller utan Pat Sajak vid rodret. Spelets essens – att kombinera kunskap, tur och strategi – fortsätter att vinna tittarnas hjärtan.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.