Press ESC to close

BetConstructs vision för iGaming framträder vid Global Gaming Awards

BetConstruct, en framstående aktör inom iGaming, har meddelat sitt deltagande i Global Gaming Awards 2024. Företaget framhäver sin dedikation till att integrera avancerad teknologi och kryptovalutor för att driva branschen framåt.

”Det är DIN DRÖM! är inte bara en slogan; det är ett fast åtagande att bygga drömmar och forma framtiden för iGaming,” säger Vigen Badalyan, grundare av BetConstruct, i en kommentar till Gambling Insider.

I samband med evenemanget har BetConstruct lanserat ’DREAM’-kampanjen, en hyllning till företagets verktyg och produktmöjligheter som syftar till att förverkliga kundernas visioner. Kampanjen speglar företagets filosofi om att göra drömmar till verklighet och att stödja sina partners på deras väg mot framgång.

”Ert mod att drömma är gränslöst, och det är även våra lösningar. Tillsammans kan vi uppnå storhet,” tillägger Badalyan.

Årets Global Gaming Awards ses som en viktig händelse för att erkänna och fira hårt arbete, engagemang och framgångar inom spelindustrin. BetConstruct ser fram emot att hylla sina kollegor och de nominerade vid prisutdelningen.

BetConstructs banbrytande iGaming-lösningar 2024

BetConstruct förnyar iGaming-scenen med sin It’s Your Dream-koncept på ICE London 2024. Företagets ståndpunkt S4-110 blir en skådeplats för innovationer som förenar iGaming och kryptovalutor.

  • Nyskapande produkter: Multiwallet-lösning, skräddarsydda tokens, kryptovalutaplattform.
  • Spelutbud: Sportsbook med över 120 sporttyper, kraftfullt kasinosvit.
  • E-handelslösning: Drömpaketet – en helhetslösning för e-handelsföretag.
  • Marknadspåverkan: ICE London 2024 drar till sig över 40,000 deltagare från 150 länder.

BetConstructs närvaro vid ICE London markerar ett decennium av framsteg och möjligheter, med en tydlig inriktning på att utforska nya affärsmöjligheter och kryptolösningar.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.