Press ESC to close

BETBY tar steget in i Asiens iGaming-scen

Källa: Gamesbras

BETBY, en innovatör inom iGaming-branschen, är redo att demonstrera sin avancerade sportsbook-lösning vid en av Asiens främsta iGaming-evenemang. Med en AI-baserad plattform som lovar att revolutionera spelindustrin, positionerar sig företaget som en nyckelspelare på den asiatiska marknaden.

Under SiGMA Asia, som äger rum i Manila den 3-5 juni, kommer BETBY att presentera sina produkter vid monter B804. Deras närvaro markerar en viktig milstolpe för företaget som strävar efter att expandera sin globala räckvidd.

Kirill Nekrasov, chef för BETBY.Games, kommer att dela med sig av sin expertis i en panel som utforskar e-sportmarknadens snabba tillväxt. Diskussionen kommer att belysa e-sportens växande inflytande inom spelindustrin och dess potential att omforma framtiden för iGaming.

BETBY:s team uttrycker stolt sin ambition: ”Vi utvecklar, vi förutspår, vi upptäcker, och vi gör det snabbt, effektivt och med absolut fokus på våra partners behov. Vårt syfte är att återuppfinna spelindustrin och vår djupa branschkunskap, vår toppmoderna mjukvara samt vår affärsinställning gör BETBY till det bästa valet för den som söker affärsframgång!”

Med en sportsbook som kontinuerligt förbättras genom maskininlärning och artificiell intelligens, visar BETBY upp sin förmåga att anpassa sig och förutse speloperatörers behov. Deras närvaro vid SiGMA Asia är ett tydligt tecken på företagets engagemang för innovation och ledarskap inom den snabbt växande e-sportsektorn.

SiGMA Asia Manila 2024: Spelindustrins mötesplats

SiGMA Asia Manila 2024 utlovar en samlingspunkt för spel- och teknikbranschen där innovationer, trender och nätverkande står i centrum. Evenemanget i Manila blir en plattform för framstående talare och deltagare att diskutera framtidens gaming.

  • Datum: Specificerat datum
  • Plats: Manila, Filippinerna
  • Huvudtalare: Ännu ej tillkännagivna
  • Deltagare: Professionella från spel- och tekniksektorer
  • Diskussionsteman: Blockchain-teknologi, virtuell verklighet, gamingens framtid

Evenemanget förväntas dra till sig över 500 deltagare, med mer än 100 utställningsmontrar och flera nätverkssessioner. Föregående evenemang lockade över 400 deltagare och 80 utställare, vilket understryker SiGMA Asias växande inflytande.

SiGMA Asia Manila 2024 blir en katalysator för nya möjligheter och samarbeten, och BETBY:s närvaro med sin AI-baserade sportsbook-lösning signalerar deras ambition att vara i framkanten av denna utveckling.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.