Press ESC to close

Bet365 Poker lanserar Bounty Hunter Series XL

Källa: Pokernews

Bet365 Poker har introducerat en ny turneringsserie, Bounty Hunter Series XL, som lockar spelare med en prispott på hela €5,5 miljoner. Serien, som pågår under hela mars månad fram till den 2 april, erbjuder dagliga turneringar där pokerspelare kan tävla om stora summor.

Turneringarna inom serien inkluderar populära spelvarianter som No-Limit Hold’em och Pot-Limit Omaha. Med inköp som varierar från så lite som €3 upp till €1 000, är serien tillgänglig för en bred skara spelare. De garanterade prispotterna börjar på €3 000, vilket ger deltagarna chansen att vinna stort för en relativt liten investering.

Höjdpunkten i Bounty Hunter Series XL är huvudevenemanget, en mysteriebounty-turnering, där en prispott på €250 000 står på spel. Förutom de stora turneringarna erbjuder serien även speciella uppdrag som ger spelare möjlighet att vinna biljetter till freerolls med prispotter på upp till €7 500.

Enligt PokerNews är omfattningen av Bounty Hunter Series XL så stor att ”det skulle fylla en hel PokerNews-sida eller två; det är vad som händer när du kör flera bounty, progressiva bounty och mysteriebounty-turneringar varje dag under en månad.”

För entusiaster av onlinepoker och medlemmar av iPoker Network, representerar Bounty Hunter Series XL en spännande möjlighet att delta i en av de mest omfattande turneringsserierna på marknaden.

Bet365 Poker Bounty Hunter Series XL: Turneringsschema 2024

Bet365 Poker välkomnar pokerspelare till en månad fylld med spänning och action. Bounty Hunter Series XL bjuder på dagliga turneringar med en sammanlagd prispott på otroliga €5,5 miljoner. Från den första till den sista dagen i mars, avslutande den 2 april, kan deltagare ta sig an utmaningar i No-Limit Hold’em och Pot-Limit Omaha.

  • Total prispott: €5,5 miljoner
  • Inköp: Från €3 till €1 000
  • Garantier: Mellan €3 000 och €250 000
  • Huvudevenemang: BHS 01-H: €250K Mystery Main med €250 000 i garanterad prispott
  • Särskilda turneringar: BHS 01-L: €50K Mystery Micro; BHS: €100K 6-Max Showdown
  • Freerolls vid seriens slut: Prispotter på €2 000 och €7 500
  • Välkomstbonus: Nya Bet365 Poker-kunder får en inlösbar bonus på €365

Med hundratals turneringar och en mångfald av format, erbjuder Bounty Hunter Series XL något för varje spelarnivå. Serien kulminerar i det spännande huvudevenemanget, där spelare kan bygga sin stack i jakten på toppriset. För nya spelare är Bet365 Pokers välkomsterbjudande en perfekt startpunkt för att delta i denna omfattande turneringsserie.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.