Press ESC to close

BC.GAME och Leicester City i unikt samarbete

”Detta samarbete markerar en viktig milstolpe för båda parter,” säger en talesperson för BC.GAME, enligt en rapport från Cryptopolitan. Den iGaming-orienterade plattformen BC.GAME har ingått ett strategiskt flerårigt avtal med fotbollsklubben Leicester City. Detta samarbete innebär att från och med säsongen 2024/25 kommer Leicester Citys spelare att bära tröjor med BC.GAMEs varumärke.

I samband med detta nya samarbete har BC.GAME även lanserat en ny token, $BC, som syftar till att förbättra spelupplevelsen för användarna. Tokenen är en del av en bredare strategi för att öka användarengagemanget och stärka plattformens närvaro inom iGaming-sektorn.

Partnerskapet mellan BC.GAME och Leicester City Football Club sträcker sig från augusti 2024 till maj 2026. Detta samarbete kommer att sammanfalla med en period där klubben ser till att bygga vidare på tidigare framgångar, såsom Premier League-titeln 2016 och FA-cupvinsten 2021.

BC.GAME, som nyligen rankades på 16:e plats på 1ml.com för dess Bitcoin Lightning Network-nod, har en omfattande plan för att främja tillväxten av $BC-token. Denna plan inkluderar bland annat community airdrops och initiativ för likviditetsutvinning, vilket förväntas locka till sig både fotbollsfans och kryptoentusiaster.

BC.GAMEs sponsring lyfter Leicester City

Leicester Citys samarbete med BC.GAME har haft en betydande inverkan på klubbens ekonomiska prestationer. Detta unika samarbete har lett till ökade intäkter och förbättrad varumärkeskännedom. Genom att locka till sig nya fans över hela världen har klubben lyckats öka försäljningen av merchandise och skapat nya kommersiella möjligheter.

  • Intäktsökning: Sponsringen från BC.GAME har direkt bidragit till Leicester Citys ökade intäkter.
  • Varumärkeskännedom: Klubbens synlighet och globala räckvidd har förstärkts.
  • Merchandise-försäljning: Ett positivt uppsving noterat, vilket gynnar klubbens ekonomi.
  • Kommersiella möjligheter: Partnerskapet öppnar dörrar till nya affärsavtal och initiativ.

Detaljer om de exakta ekonomiska effekterna och siffrorna från BC.GAMEs sponsring är ännu inte offentliggjorda. Trots detta är det tydligt att samarbetet har varit en ekonomisk framgång för Leicester City, med förväntningar på fortsatt positiv utveckling.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.