Press ESC to close

Australiensisk man vinner storvinst efter nära döden-upplevelse

Källa: 720thevoice

Bill Morgan, en australiensisk lottovinnare, har upplevt en otrolig svängning i ödet. Efter att ha överlevt ett hjärtstopp som varade i 14 minuter och en två veckors koma, har hans tur tagit en spektakulär vändning.

”Jag har precis vunnit 250 000 AUD. Jag skojar inte!” utbrast Morgan under en nyhetsshow där han återskapade sin tidigare vinst av en bil på en skraplott. Det var under denna inspelning som han skrapade fram ytterligare 165 000 dollar, vilket ledde till hans skämtsamma kommentar om risken för ännu ett hjärtattack.

Morgans första vinst var en Toyota Corolla, värd 20 000 dollar, som han vann kort efter att ha återhämtat sig från sin nära döden-upplevelse. Trots den otroliga turen fortsätter han att köpa en skraplott varje dag i hopp om att lyckan ska hålla i sig.

Denna händelse har inte bara gett Morgan en ny bil och en ansenlig summa pengar, utan också en andra chans i livet.

Bill Morgans otroliga vändning

Bill Morgan, tidigare kliniskt död i 14 minuter, har genomlevt en händelsekedja som förvandlat hans liv. Hans berättelse är en påminnelse om turens nyckfullhet och livets oförutsägbarhet.

  • Överlevde klinisk död: 14 minuters hjärtstopp
  • Första storvinsten: En Toyota Corolla på en skraplott
  • Andra storvinsten: $250,000 AUD under en TV-inspelning
  • Viral succé: Över 50,000 retweets
  • Investeringar: Köpte hus, säkrade ekonomiskt för honom och hans fru
  • Ålder vid vinsterna: 37 och 38 år
  • År sedan vinsten blev viral: 22 år

Morgan, vars liv tagit en dramatisk vändning från dödens rand till ekonomisk trygghet, är en levande påminnelse om att hoppet aldrig bör förloras. Hans historia inspirerar och förundrar, och visar att mirakel kan inträffa när man minst anar det.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.