Press ESC to close

Anil Kapoor i nytt drag för att förändra pokerns ansikte

Källa: Storyboard18

Junglee Games India har värvat den välkända skådespelaren Anil Kapoor för sin senaste kampanj ’Apne type ke log’, riktad mot Junglee Poker. Kampanjen, som är tänkt att utmana rådande stereotyper om poker, presenterar spelet som något som alla kan njuta av, oberoende av ålder, kön eller bakgrund.

”Vi är glada att samarbeta med Anil Kapoor och lansera ’Apne type ke log’-kampanjen. Vi är övertygade om att hans deltagande kommer att ge oöverträffad trovärdighet, en livlig, karismatisk energi och hans varumärkessättning ’Jhakaas’ att leverera vårt budskap,” säger Bharat Bhatia, marknadschef på Junglee Games, till Storyboard18.

Anil Kapoor uttrycker sin entusiasm över partnerskapet: ”Jag är ivrig att vara en del av denna resa och visa hur det är ett allomfattande speläventyr för spelare av alla slag. Taglinen ’Apne Type Ke Log’ resonerar också med mig och detta samarbete lovar att bli en riktig höjdare. Det är beundransvärt att se hur Junglee Poker strävar efter att omdefiniera uppfattningen av poker och främja ansvarsfullt spelande,” delar han med sig i en kommentar till Storyboard18.

Kampanjen har tagits fram av Junglee Games och regisserats av Abhinay Deo, med produktion av Ramesh Deo Productions. Genom att lyfta fram värden som förtroende och ansvarsfullt spelande, siktar Junglee Poker på att göra ett bestående intryck inom spelindustrin.

Junglee Games: Indiens speljätte

Junglee Games, grundat 2012 med huvudkontor i Gurgaon, är en dominerande aktör på Indiens kontantbaserade spelscen. Specialiserade på riktiga pengars färdighetsspel och sociala spel, har de cementerat sin position som en av världens topp 3 Cash Skill Rummy-operatörer.

  • Marknadsstrategi: Fokus på förtroende och spelarsäkerhet.
  • Senaste draget: Anil Kapoor värvad för att omdefiniera pokeruppfattningen.
  • Brand Ambassador: Tidigare Ajay Devgn för Junglee Rummy.
  • Finansiering: Senaste rundan på $3.5M med investerare som Flutter Entertainment och Blumberg Capital.
  • Unik position: Enda legala operatören av riktiga pengars färdighetsspel och sociala spel i Indien.

Med en strategi som omfamnar diversifiering och ansvarsfullt spelande, strävar Junglee Games efter att fortsätta sin tillväxt och förändra spelindustrins landskap i Indien.

Lucas H

Lucas är en Stockholmsbaserad skribent med en passion för allt som rör iGaming och den digitala spelvärlden. Hemma, omgiven av sina två katter, följer han ivrigt de senaste trenderna inom spelindustrin och omvandlar denna kunskap till insiktsfulla artiklar för spelföretagen.se. Hans intresse för sport sträcker sig bortom tangentbordet; innebandy och ishockey—med en särskild förkärlek för NHL och SHL—ger honom en djup förståelse för spelens dynamik och strategi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

@Katen on Instagram
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed with the ID 1 found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.